Aktywne Wpisy

Logan00 +353
czerwiec 2006, zakończenie gimbazy #nostalgia

źródło: 1000008807
Pobierz
Wink +36
Widziałem wątek na reddicie gdzie ktoś szukał podobnych gier #expedition33 (chodziło o emocje, zwroty akcji, postacie które można polubić) i zaczęła się wyliczanka soulslike'ów i jRPGów.
Jakie emocje przez 20 godzina da mi Dark Soulsów? Dla nowego gracza ewentualnie w---w, że nie może ubić jakiegoś przeciwnika xD
Ale tak zacząłem się zastanawiać jaka gra tak właściwie podobne emocje wywołała we mnie, jaka gra była poruszającą, piękną i mądrą opowieścią?
Do
Jakie emocje przez 20 godzina da mi Dark Soulsów? Dla nowego gracza ewentualnie w---w, że nie może ubić jakiegoś przeciwnika xD
Ale tak zacząłem się zastanawiać jaka gra tak właściwie podobne emocje wywołała we mnie, jaka gra była poruszającą, piękną i mądrą opowieścią?
Do

źródło: image
Pobierz
Moje drugie podejście do Warframe (które zakończylo sie w momencie jak był ten event z tymi pisoletami na wodę ostatnio) że nie mogłem sobie wybrać celu, napewno jest jakiś standarodwy cel w Warframe, wiem że jest to grindowsnik a ja jestem graczem
Byku Warframe jest giiigaaaantyyycznyyyy masz tam pierdyliard trybów gry łącznie z guitar hero xD
To raczej jak zestaw maratonów, na początek fajnie by było jakbyś przeszedł calutki star chart wtedy odblokowujesz tryb gry gdzie mozesz zdobyc super mody. Kolejne super mody to moment gdy wbija handlarz pustki i mozesz kupic mody primed.
Jak na PW wyślesz swój nick z gry to mogę Ci kiedys pomóc przebić się przez star chart
@sanctioned_suicide: że co? Myslalem ze jak robię steel path i solo netracelle to już ogarniam tą gierkę xD