Wpis z mikrobloga

#warframe nie wiem czy ten tag żyję, ale potrzebuję osoby która mnie troche poprowadzi w warframe, niby mam już "sporo: zrobione lecz potrzebuje jakiegoś bodźca, jestem dość początkującym graczem (poprowadzi -> doradzi)
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@sanctioned_suicide: @Pallazo @KakaowyTaboret @reveil Dobra, zaczynam rozpiskę moich problemów i z jakim nastawieniem siadłem do WARFRAME (bedzie to prawdopodobnie 3 najmocniejsze podejście, teraz albo nigdy!)

Moje drugie podejście do Warframe (które zakończylo sie w momencie jak był ten event z tymi pisoletami na wodę ostatnio) że nie mogłem sobie wybrać celu, napewno jest jakiś standarodwy cel w Warframe, wiem że jest to grindowsnik a ja jestem graczem
  • Odpowiedz
@Dejwor: dog days, czyli śmigus dyngus:D uwielbiam. Saryn - ona zatruwa cele, rhino z kolei to tankowaty frame, ale troche powolny jak dla mnie. Mody za otwarcie kluczy, pierwsze slysze tak szczerze - można kupić za dukaty (ale i nie tylko), - ale potrzebujesz części prime wlasnie, ktore moglbys na dukaty wymienic. Co dwa tygodnie pojawia się handlarz baro, u niego możesz wymienić dukaty na bronie, mody, kosmetyki.
  • Odpowiedz
  • 0
@sanctioned_suicide: dobra, tylko z tego co napisales to jak ogarniam, chodzi mi o cel w tej grze, do czego powinienem dążyc by to spełnić, jak zdobyć endo w fajnej ilości, przypuśćmy 5k (bez sprzedawania tych klejnotów śmiesznych) bo endo jest glownym moim spowalniaczem
  • Odpowiedz
@Dejwor: endo głównie zdobywa się farmiac mody, masz też arenę, na której jedynie endo wypada, ale do tego potrzebny nekros niestety jest, żeby jak najwięcej wypadło i nova, żeby szybko poszło z tym. - czyli grupę. Wiesz, statuetki endo nie są zbyt dużo warte, bo od 4 do 10 platyny (zawsze umieszczaj gwiazdki!l wtedy troche więcej dostaniesz, endo i platyny
  • Odpowiedz
@Dejwor Zrób wszystkie misje na wszystkich planetach to odblokuje Ci się dodatkowy tryb zwany Arbitrations - tam jest niezła farma Endo. W tym trybie zawsze grasz jakąś misje, która nie ma końca czyli survival albo obrona itp. Graj powoli, swoim tempem. :)
  • Odpowiedz
@Dejwor

Byku Warframe jest giiigaaaantyyycznyyyy masz tam pierdyliard trybów gry łącznie z guitar hero xD

To raczej jak zestaw maratonów, na początek fajnie by było jakbyś przeszedł calutki star chart wtedy odblokowujesz tryb gry gdzie mozesz zdobyc super mody. Kolejne super mody to moment gdy wbija handlarz pustki i mozesz kupic mody primed.

Jak na PW wyślesz swój nick z gry to mogę Ci kiedys pomóc przebić się przez star chart
  • Odpowiedz
  • 0
@Dejwor endo dostajesz z wielu źródeł w większości pasywnych jak np. palenie duplikatów modów na endo (nigdy nie rób tego na credits) ale też aktywnych jak wspomniane areny albo dobrym źródłem są też statuetki ayatan sculptures które dostajesz w weekly quescie w Maroos Bazar na Marsie. Pamiętaj żeby je wypełnić ayatan stars przed sprzedażą Maroo za endo. Jak masz parallax landing ceaft z zarimana to masz moc air support do lokalizowania
  • Odpowiedz