Szukam jakiś #smartwatch #smartband i im dłużej szukam tym w większej kropce jestem xD Poza sprawdzaniem godziny zależy mi głównie na funkcjonalności przy #bieganie bo zamierzam się do tego mocniej przyłożyć. Pomiar tętna, GPS byłoby super, i bardzo ważne - możliwość zmiany muzyki z telefonu przy pomocy zegarka. Nie żeby przeglądać całą playlistę, ale dać do przodu/do tyłu będzie w porządku. Czytam, że #garmin solar instinct 2 nie ma tej opcji. Budżet - tutaj właśnie nie wiem, załóżmy że jak będzie warto i będzie też ładny to myślę, że do 2k jestem w stanie wyłożyć, ale czy jest sens jeśli coś tam pomacham na silowni 3-4 razy w tygodniu i inne 3-4 dni pobiegam? Czytając dużo to nawet mi band 9 ma te opcje na których mi zależy, w wersji pro jest też GPS, a koszt dużo mniejszy niż Garmin. NFC byłoby atutem, ale do przeżycia bez. Jakiś #mirekmasterclass stał przed podobnym wyborem? :)
@BeDoEl garmin forerunner? A model to taki, który ci się bardziej wpisze w oczekiwania.
Ja mam forerunnera 245, gps, pomiar tętna, zmiana muzyki z telefonu - to wszystko jest, dodatkowo leciutki.
Tego modelu akurat już nie sprzedają, ale zastąpił go model 255, który chyba ma już NFC i garmin pay. Obczaj (i najlepiej zmacaj w jakimś decathlonie czy ci pasuje)
@Jelen_Szlachetny luźno, myślalem swoja droga o tym żeby sobie wziac zegarek z opcja wgrania muzyki, ale z tego co pamietam pare lat temu jedyna opcja to byla synchronizacja ze spotify i zgranie z tamtąd. W 965 coś sie moze zmieniło i przyjmuje empetrójki?
Poza sprawdzaniem godziny zależy mi głównie na funkcjonalności przy #bieganie bo zamierzam się do tego mocniej przyłożyć.
Pomiar tętna, GPS byłoby super, i bardzo ważne - możliwość zmiany muzyki z telefonu przy pomocy zegarka. Nie żeby przeglądać całą playlistę, ale dać do przodu/do tyłu będzie w porządku. Czytam, że #garmin solar instinct 2 nie ma tej opcji.
Budżet - tutaj właśnie nie wiem, załóżmy że jak będzie warto i będzie też ładny to myślę, że do 2k jestem w stanie wyłożyć, ale czy jest sens jeśli coś tam pomacham na silowni 3-4 razy w tygodniu i inne 3-4 dni pobiegam?
Czytając dużo to nawet mi band 9 ma te opcje na których mi zależy, w wersji pro jest też GPS, a koszt dużo mniejszy niż Garmin.
NFC byłoby atutem, ale do przeżycia bez.
Jakiś #mirekmasterclass stał przed podobnym wyborem? :)
Ja mam forerunnera 245, gps, pomiar tętna, zmiana muzyki z telefonu - to wszystko jest, dodatkowo leciutki.
Tego modelu akurat już nie sprzedają, ale zastąpił go model 255, który chyba ma już NFC i garmin pay. Obczaj (i najlepiej zmacaj w jakimś decathlonie czy ci pasuje)
źródło: temp_file6378644264840724978
Pobierz