Aktywne Wpisy
zaq22 +10
#gielda
Kapral w marines zarabia 3500 USD
Czy ktoś z was zgodziłby sie wylądować w Iranie i walczyć z dronami za 13k pln/mc
Kapral w marines zarabia 3500 USD
Czy ktoś z was zgodziłby sie wylądować w Iranie i walczyć z dronami za 13k pln/mc

Rosalinea +13
Tak sobie dzisiaj z @Kakarot_Z wspominałam dawne edycje i wpisy na tagu….i zdałam sobie sprawę, że nie poszczególne edycje, a uczestnicy tych edycji stworzyli historię.
Najczarniejsze, lub najzabawniejsze postaci zachowali się w naszej pamięci, ale tez największe zyeby. Giovanni z HP4, Clauno, Fitnesiara, NoNo i Keadratowa. Była też niezapomniana Klapessa,
Albo sezon3….:Kuba i słynne Luizzzaaaaa!!!
Grajoszek i jego pijackie ekscesy, których pewnie z uwagi na notorycznego kaca sam już nie pamięta (
Najczarniejsze, lub najzabawniejsze postaci zachowali się w naszej pamięci, ale tez największe zyeby. Giovanni z HP4, Clauno, Fitnesiara, NoNo i Keadratowa. Była też niezapomniana Klapessa,
Albo sezon3….:Kuba i słynne Luizzzaaaaa!!!
Grajoszek i jego pijackie ekscesy, których pewnie z uwagi na notorycznego kaca sam już nie pamięta (

Poza sprawdzaniem godziny zależy mi głównie na funkcjonalności przy #bieganie bo zamierzam się do tego mocniej przyłożyć.
Pomiar tętna, GPS byłoby super, i bardzo ważne - możliwość zmiany muzyki z telefonu przy pomocy zegarka. Nie żeby przeglądać całą playlistę, ale dać do przodu/do tyłu będzie w porządku. Czytam, że #garmin solar instinct 2 nie ma tej opcji.
Budżet - tutaj właśnie nie wiem, załóżmy że jak będzie warto i będzie też ładny to myślę, że do 2k jestem w stanie wyłożyć, ale czy jest sens jeśli coś tam pomacham na silowni 3-4 razy w tygodniu i inne 3-4 dni pobiegam?
Czytając dużo to nawet mi band 9 ma te opcje na których mi zależy, w wersji pro jest też GPS, a koszt dużo mniejszy niż Garmin.
NFC byłoby atutem, ale do przeżycia bez.
Jakiś #mirekmasterclass stał przed podobnym wyborem? :)
Ja mam forerunnera 245, gps, pomiar tętna, zmiana muzyki z telefonu - to wszystko jest, dodatkowo leciutki.
Tego modelu akurat już nie sprzedają, ale zastąpił go model 255, który chyba ma już NFC i garmin pay. Obczaj (i najlepiej zmacaj w jakimś decathlonie czy ci pasuje)
źródło: temp_file6378644264840724978
Pobierz