Aktywne Wpisy

Moseva +1665
Co najmniej 1 plus i kaΕΌdy kto to czyta bΔdzie miaΕ super dzieΕ

mirko_anonim +6
β¨οΈ Obserwuj #mirkoanonim
Mireczki, Lvl 22 here, od tygodnia mam pierwszΔ pracΔ jako monter urzΔ dzeΕ. No i praca polega na tym ΕΌe stojΔ i testujΔ komponenty, a nastΔpnie skΕadam z nich szafy i inne duperele dla operatorΓ³w GSM i nie tylko. Jestem na przyuczeniu i czujΔ siΔ podΕe. Bo jestem jak ten Travolta z memu, starsi pracownicy kaΕΌΔ mi ΕaziΔ za sobΔ i biorΔ rΓ³ΕΌne elementy, moduΕy kable, etc czΔsto z
Mireczki, Lvl 22 here, od tygodnia mam pierwszΔ pracΔ jako monter urzΔ dzeΕ. No i praca polega na tym ΕΌe stojΔ i testujΔ komponenty, a nastΔpnie skΕadam z nich szafy i inne duperele dla operatorΓ³w GSM i nie tylko. Jestem na przyuczeniu i czujΔ siΔ podΕe. Bo jestem jak ten Travolta z memu, starsi pracownicy kaΕΌΔ mi ΕaziΔ za sobΔ i biorΔ rΓ³ΕΌne elementy, moduΕy kable, etc czΔsto z
Mam proΕbΔ do Was β szukam dobrego i sprawdzonego lakiernika w Krakowie lub okolicach, ktΓ³ry solidnie i fachowo zajmie siΔ moim autem. (maska, zderzak, lampy) lekki dzwon. πβ¨
JeΕli macie kogoΕ, kogo moΕΌecie poleciΔ z czystym sumieniem, dajcie znaΔ w komentarzu lub w wiadomoΕci prywatnej.
Z gΓ³ry dziΔkujΔ i ΕΌyczΔ Wam dobrego nowego roku! π
#samochody #motoryzacja #mechanikasamochodowa #lakiernictwo #blacharstwo #krakow #skawina #wieliczka