Aktywne Wpisy

Stulejman_Beznadziejny +1603
Zawołałem was, bo rok temu obiecałem, że sprawdzimy o ile wzrosły ceny mieszkań i średnia pensja i porównamy. Porównanie cen na obrazku, średnia pensja za luty 2025 wynosi 8613,14 zł brutto wobec 7978,99 zł rok wcześniej. Mieszkania podrożały średnio o 7,21% (najmocniej Gdańsk i Wrocław, kolejno 12,76% i 10,91%). W 3 z 5 TOP 5 miast wzrost jest mniejszy niż wzrost średniej, w 2 znacznie go przewyższył. Gratulacje dla @sezonowiec1 bo

źródło: ceny mieszkań
Pobierz
Tywin_Lannister +60
2025 rok. Wykopki dowartościowują się tym, ile ktoś zarabia i wychodzą z założenia, że zarabiasz mniej = jesteś gorszy, a poza tym niezły debil i nieudacznik z ciebie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Idąc tym tropem pracownicy naukowi i nauczyciele to nieźli debile, bo dostają właśnie ok. 4 tys. do ręki. Przynajmniej przy jakichś patusach handlujących mefedronem, którzy zapewne wyciągają z dwa razy tyle ( ͡
Idąc tym tropem pracownicy naukowi i nauczyciele to nieźli debile, bo dostają właśnie ok. 4 tys. do ręki. Przynajmniej przy jakichś patusach handlujących mefedronem, którzy zapewne wyciągają z dwa razy tyle ( ͡

źródło: xdd
Pobierz
W sumie trochę zabawne jest, że wg wielu osób zabicie przez rok w Polsce 18 milionów świń i 2 milionów krów (dane z GUS) na mięso jest OK, a puszczanie raz w roku przez kilkadziesiąt minut na sylwestra fajerwerek żeby ludzie mogli się pobawić nie jest OK bo psy będą przestraszone.
Zorganizowane widowisko pirotechniczne jest fajne. Robi wrazenie itp.
Ale jaki jest plus/sens/whateva jak se janusz wyjdzie o 12 i pierdzielne petarde? Pytam serio - bez ironii czy hejtu. Chcialbym sie dowiedziec co w tym fajnego i takiego wow. Podpali lont stowka pojdzie z dymem, na niebie cos blysnie i bedzie huk. O
źródło: FOwoLsPXoAIKbGl
PobierzNigdy nie rozumiałem po c--j przepalać w kilkadziesiąt sekund parę stów żeby jebnelo nad głowa coś czego nawet nierozpoznajesz bo n--------a to wszędzie wokół.
@tttttt475: no wybitna zabawa, robienie k---a bum
idź sobie na strzelnice sie pobaw a nie normalnych ludzi w domach w-------z
@Rasteris: No, te metale ciężkie to miedź, tytan, glin, magnez - dosłownie zbójcy, chyba że używa się je w medycynie, ochronie roślin albo codziennym życiu.
@Rasteris: ile?
@Rasteris: Pokaż mi te współczesne fajerwerki z ołowiem