Wpis z mikrobloga

#tvgry #gryonline #gry #tzo #gol
Gruby z GOL-a który już nie jest gruby odchodzi z GOL-a po 10 latach.

10 lat.

7 kwietnia 2025 minęłoby 10 lat odkąd przyjechałem do Krakowa zacząć pracę w GRYOnline.pl. Arkusze, maile, potem Gameplay.pl, Gamepressure.com, praca ze społecznością, w końcu tvfilmy, tvgry, nadanie nowego kierunku dla tvtech. Dużo świetnych projektów, dużo pamiętnych wyjazdów, sporo też błędów, z których na szczęście zawsze udawało się czegoś nauczyć. Imprezy GRYOffline, scena na WGW, CGD, targi E3, gamescom, Summer Game Fest, Star Wars Celebration i wszystko inne. Czas postawić kropkę w tej niesamowitej przygodzie.

Niedługo kończę swoją pracę w Webedia Polska, a już z początkiem stycznia oficjalnie przekazuję kapelusz szefa działu wideo – i przede wszystkim tvgry – dalej, na głowy @kweiik i @szrusnarczyk. Dziękuję wszystkim, których przez te prawie 10 lat spotkałem na swojej drodze, bo nauczyłem się od Was bardzo wiele – zarówno w pracy jak i dzięki pracy. Dziękuję przede wszystkim mojemu zespołowi w tvgry, z którym w 2024 roku mierzyliśmy się z ogromnym wyzwaniem jakim była próba zrobienia czegoś trochę inaczej. Od lipca drgnęło w dobrym kierunku, więc coś musieliśmy jednak zrobić dobrze :) Wierzę, że dalej poradzicie sobie jeszcze lepiej, bo jesteście zdolną ekipą, macie zapał i chęci i wiem, że jesteście w stanie osiągnąć dużo!

Dlaczego idę dalej? Chcę spróbować trochę innego wyzwania. Najbardziej satysfakcjonującym okresem w tej pracy było dla mnie stawianie tvfilmy od zera, więc chciałbym znowu poczuć tę ekscytację z kształtowania czegoś od samego początku, z ambitnym celem na końcu drogi. Jest jedna taka szansa na horyzoncie, ale żeby nie zapeszać nim wszystko zostanie dopięte – na razie pozostawię to dla siebie.

Dziękuję Wam, koledzy, koleżanki, przyjaciele, widzowie i wszyscy, którzy przez te 10 lat poświęciliście mi choć kilka minut swojego czasu w sieci. Było warto przeżyć tę przygodę!

Szkoda, ja tam ich wszystkich lubiłem. Zawołajcie chłopa bo nie pamiętam jaki miał nick na wykopie.
No i dopiero teraz się zorientowałem że nawet konto GOLa usunięte na wykopie https://wykop.pl/ludzie/GRY-OnLine
Krs90 - #tvgry #gryonline #gry #tzo #gol 
Gruby z GOL-a który już nie jest gruby odch...

źródło: juzniegol

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach