Witam, posiadam fotel gamingowy firmy kraken, niestety podczas opierania się o niego strasznie trzeszczy, jak zmienię nachylenie pleców to chwilowo nic nie słychać, ale po jakimś czasie znów go słychać jak trzeszczy.. czy ktoś miał taki problem i go rozwiązał? #fotel #gaming #sprzetkomputerowy #komputery
myślałem żeby w miejsca łączenia się metalu dać jakieś gumy żeby nie stykał się bezpośrednio metal o metal, co myślisz?
@Qwertyasdf123: Nie radzę, będą luzy pod śrubami i się gwinty wyrobią. Lepiej podkładki sprężynowe i trochę smaru. Ale nie jestem specjalistą, tylko tak mi się wydaje. ( ͡°͜ʖ͡°)
@zimowyporanek: tak siedze i slysze, ze to laczenie plecow z dolem jest problemem, bo jesli chodzi o mechanizm ktory sie odchyla to nic nie trzeszczy, tylko ta jedna rzecz.
@Qwertyasdf123 Jak smar nie pomógł, to zablokuj "bujanie" wajchą. Najlepiej to kup sobie fotel ergonomiczny, albo chociaż markussa z Ikei, bo szkoda pleców na te gamingowe.
@Qwertyasdf123 Może zdejmij plastikowe osłony (powinny być zsuwane, albo na zaślepki) i podokręcaj mocno śruby, albo najlepiej kup gumowe podkładki do śrubek i podłóż pod śrubki, bo jak gdzieś metal trze o metal to guma to powinna zamortyzować, albo jak jest luz na śrubkach.
Dlaczego ludzie dziękują zatrzymującym się samochodom na pasach, przecież to nie jest żaden akt łaski tylko gdyby nie ten obowiązek wprowadzony ileś tam lat temu to byłby dalej dziki zachód jak był kiedyś
#fotel
#gaming
#sprzetkomputerowy
#komputery
Edit; albo ci się rozkręcił pod spodem
@Qwertyasdf123: Nie radzę, będą luzy pod śrubami i się gwinty wyrobią. Lepiej podkładki sprężynowe i trochę smaru. Ale nie jestem specjalistą, tylko tak mi się wydaje. ( ͡° ͜ʖ ͡°)