Aktywne Wpisy

mam_spanko +220
Bułka z mielonym ( ಠ_ಠ)
Ciekawe po ile woda z cytryną, pewnie za wszystko pęknie stówa
#kulinaria #gotujzwykopem #polska #zalesie
Ciekawe po ile woda z cytryną, pewnie za wszystko pęknie stówa
#kulinaria #gotujzwykopem #polska #zalesie
źródło: 1000078670
Pobierz
mortasmortas +420

źródło: 1000012689
Pobierz@Cadfael: OLX to nie jest stan umysłu, tylko urealnione wyjście z bańki i pokazane jak wygląda rzeczywisty przekrój społeczeństwa w Polsce.
Siedząc w swojej bańce informacyjnej łatwo zapomnieć jaki poziom intelektualny reprezentuje "większość" Polaków.
jak pytasz o adres to WIES POD MIASTEM ....ALE TO TYLKO +X KM lub +X MIN
Od chyba 2015 roku wystawiam rzecz na Allegro w taki sposób, że albo kupujący bierze do paczkomatu,albo wysyłam kurierem, albo wcale.
Przedmioty które sprzedaję to zazwyczaj telefony,książki, albo jakieś pierdoły o wartości max 200-300 zł, więc może się to sprzedawać pół roku i życia mi to nie zmieni. Pamiętam jak z 20 lat temu sprzedawałem na Alledrogo kamerkę na kasetki VHS-C za 100 zł,
Napisałem mu jak znaleźć link ze zdjęcia na podstawie ID = mam ten link.
źródło: 2024-12-29 22.44.58 www.google.com dfec876efec5
PobierzOkazało się w pierwszej wiadomości, że jest inaczej, niż w treści, piszesz "dziękuję, rezygnuję, to za daleko dla mnie", a jak *musisz* się uzewnętrznić to dodajesz "spodziewałem się lokalizacji takiej, jak w ogłoszeniu" i finito. Szkoda czasu na więcej.
Świata swoimi wiadomościami nie zmienisz, tylko swój czas marnujesz. Smutne może, ale
@gasu_kurobikari:
z-----e na olx to jest brak mozliwosci wystawienia ogloszenia z wieksza iloscia przedmiotow
źródło: 1000004699
Pobierzźródło: IMG_3201
Pobierz