Aktywne Wpisy

Jak weźmiesz iPhone nigdy nie wrócisz na #android ta, bateria tak pięknie trzyma, że po tygodniu już myślę czy nie oddać i nie zamówić oneplusa 15, czuję się jakbym cofnął sie w rozwoju, bateria słaba, żadnych ficzerow, aparat też bez szału w porównaniu do honora magic 6 pro na plus tylko rozmiar bo to male pro, ale dwa razy dziennie telefonu ładować nie będę
#iphone #ios
#iphone #ios

kecyc +194
Zaraz egzamin na prawko C. Kurde stres jest, niby człowiek umie jeździć ale stres jak ta lala.

źródło: 1000012689
Pobierzźródło: temp_file3889043576965734273
PobierzZesrales się bo poszło nie po twojej myśli, a typ ma w------e i nie zmienia adresu który podał przy pierwszym ogłoszeniu.
Komentarz usunięty przez moderatora
A raz
OLX nie daje możliwości ustawienia domyslnej lokalizacji sam mam ogłoszenia wystawiane z kilku różnych miejscowości zależnie od tego jaki BTS komórka złapie.
Komentarz usunięty przez autora
@SzybkiBLN: Tam na SS masz ID 931238469, wpisujesz w google i masz link
@Tata_blizniakow: Ja piszę w treści ogłoszenia „Odbiór osobisty w Pierdziszewie Dolnym”.
Z tydzień temu w gorących była tu sytuacja odwrotna, gdzie ktoś pisał, że dla niego wysyłka jest jedyną opcją jako sprzedający, a odbiór osobisty kupującego jakąś pierdołe na olx to minus a nie plus z różnych powodów, najczęściej niechęci do ponownego targowania się z januszami w drzwiach mieszkania czy podawania swojego adresu itp. Ale najczęstsze komenatrze i najwięcej plusów zebrały właśnie te,