Wpis z mikrobloga

#olx Powiedzcie mi skąd się takie ameby biorą i są w stanie samodzielnie oddychać? Naprawdę za trudno skojarzyć że lokalizacja przedmiotu który odbiera się osobiście jest istotna dla kupującego? Dalej dostałem wyzwiska w odpowiedzi.
koniolizator - #olx Powiedzcie mi skąd się takie ameby biorą i są w stanie samodzieln...

źródło: 1000012689

Pobierz
  • 65
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 11
@koniolizator nie wiem co w komentarzach ale ja team op ogłoszenia. Pytanie -> odpowiedź.
Zesrales się bo poszło nie po twojej myśli, a typ ma w------e i nie zmienia adresu który podał przy pierwszym ogłoszeniu.
  • Odpowiedz
@koniolizator: narzekają ludzie na kupujących, a mi się już 3 razy zdarzyło,że na olx płacę za przedmiot i nie wysłany, oczywiście jest ochrona kupującego i olx zwraca kasę, ale tracę czas na takich sprzedawców. Niektórzy w ogóle nie odpisują, a niektórzy tylko: nieaktualne, sprzedane. I jeszcze pretensja,że ja powinienem pytać czy jest aktualne. To jak nie jest aktualne to skasuj. I teraz już nauczony zawsze pytam czy aktualne.
A raz
  • Odpowiedz
@koniolizator: Może wystawiała będąc w pracy i stąd pobrało aktualną lokalizację. Błonie z Warszawy Woli to raptem 20 km.
OLX nie daje możliwości ustawienia domyslnej lokalizacji sam mam ogłoszenia wystawiane z kilku różnych miejscowości zależnie od tego jaki BTS komórka złapie.
  • Odpowiedz
@koniolizator ja bym poszedł krok dalej niż @SzybkiBLN - umów się, przez dwie godziny dzwoń, że jesteś w drodze tylko korki, a na koniec zapytaj jaki to dokładnie adres na Woli bo nie możesz znaleźć. ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@koniolizator: Też tak miałem kiedyś koleś podał lokalizacje w innym mieście a odbiór inny ale mu napisałem że OK to za 30 min będę pod sklepem itd po godzinie pisze że TY KUR ŁE ŁE ŁE BE BE XD chyba się wkurzył bo ja napisałem mu no byłem pod sklepem ale w tym mieście z ogłoszenia ale mnie tam nie było ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
OLX nie daje możliwości ustawienia domyslnej lokalizacji sam mam ogłoszenia wystawiane z kilku różnych miejscowości zależnie od tego jaki BTS komórka złapie.

@Tata_blizniakow: Ja piszę w treści ogłoszenia „Odbiór osobisty w Pierdziszewie Dolnym”.
  • Odpowiedz
@koniolizator: To praktycznie obok i ty robisz z siebie pajaca. To nie jest 100 km dalej tylko raptem 30. A w dzisiejszych czasach trudno znaleźć dobry używany samochód, więc powodzenia w szukaniu dalej.
  • Odpowiedz
@Kotdog: ale to jest akurat z-----e w OLX, mam wystawiony przedmiot z dostawą OLX, ktoś kupuje a ogłoszenie dalej wisi. Przecież to logiczne że jak ktoś kupuje to ogłoszenie powinno być nieaktualne jak na allegro, ale nie na OLX to dalej wisi do póki sam go nie zakończysz.
  • Odpowiedz
@SzybkiBLN:

umów się z debilem i nie przyjedź

Z tydzień temu w gorących była tu sytuacja odwrotna, gdzie ktoś pisał, że dla niego wysyłka jest jedyną opcją jako sprzedający, a odbiór osobisty kupującego jakąś pierdołe na olx to minus a nie plus z różnych powodów, najczęściej niechęci do ponownego targowania się z januszami w drzwiach mieszkania czy podawania swojego adresu itp. Ale najczęstsze komenatrze i najwięcej plusów zebrały właśnie te,
  • Odpowiedz