Aktywne Wpisy
Akurat praca nie związana z IT, ale dodałem tagi, może więcej ludzi się wypowie, szczególnie ludzi zarabiających dużo.
Obecnie ponad pół roku pracuje w nowej firmie - 3 miesiące okres próbny i teraz umowa na rok. W sumie taka zwykła praca w przemysł/automotive i zwykle zarobki - okolice średniej.
Na plus, że firma ma fajną atmosferę, nie ma dużo korporacyjnych pierdół. Jest kasa na szkolenia i jakieś ciekawe wyjazdy firmowe. Pomijając zarobki, które
Obecnie ponad pół roku pracuje w nowej firmie - 3 miesiące okres próbny i teraz umowa na rok. W sumie taka zwykła praca w przemysł/automotive i zwykle zarobki - okolice średniej.
Na plus, że firma ma fajną atmosferę, nie ma dużo korporacyjnych pierdół. Jest kasa na szkolenia i jakieś ciekawe wyjazdy firmowe. Pomijając zarobki, które

Lolenson1888 +119
Tydzień w kołchozie odbębniony, zakupy na przyszły tydzień zrobione i czekam se na Radomiaka z Legią z piwkiem w dłoni.
Można? Można
#mecz
Można? Można
#mecz
źródło: 661A604B-9B02-4025-A6BD-00BB28910C18
Pobierz

Jakiś czas temu spostrzegłem nadmierne zapychanie się dysku C. Doszedłem do tego że problem jest w folderach app data /locals / packages.
Pytanie czy mogę spokojnie wyrzucić te foldery. Bez jakiś odinstalowan itd... zapchało mi jakieś .... 200gb...
Uwaga: ostatnio zostawiałem kompa w hipernacji/uśpieniu - tak wiem...nie powinienem.
#pytanie #pytaniedoeksperta #komputery
źródło: temp_file3187521369545951853
PobierzCo? Niby dlaczego? Zawsze usypiam kompa.
Fakt, zostawiałem clipchampa włączonego. Czasem canve. Dysk był full, nagle 200gb zostało zapchane jak nic.