Wpis z mikrobloga

Wykopki gejmingowe, co polecicie dla szweja z częstymi wyjazdami? Coś co mogę włożyć do plecaka i wygodnie na łóżeczku grać. Mam lapka do grania ale odpada bo za dużo miejsca zajmuje no i nie wygodnie w podróży, myślałem o jakiejś mniejszej konsoli do ręki tylko kompletnie nie znam się w tej dziedzinie, Nintendo kojarze ale ceny gier są komiczne, chętnie bym popiracił.

#konsole #gry #nintendoswitch #nintendo
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Grzegorz_Floryda1: ja polecam Steam Decka jeśli chodzi o piracenie i moc. Jest wygodny w dłoni ale z pokrowcem zajmuje pół plecaka. Sam wolę przez to brać Switcha w podróże ale na nim głównie gram w gry z kolekcji. Obczaj sobie konsolki od Anbernic jeśli lubisz retro i fakt że można je włożyć do kieszeni. Za 2 stówki idzie kupić RG35XXH które ogarnia wszystkie konsolki do Dreamcasta a to daje już
  • Odpowiedz
@Grzegorz_Floryda1 tak OLED też może być. Chip picofly, wszystko pasuje. Proste w obsłudze. Myślałem o V2 bo tańszy, ale OLED też spoko tylko z 400zł więcej musisz dać. Na Switchu nudzić się nie będziesz a z konsol przenośnych jest chyba najmniejszy no i biblioteka jest ogromna
  • Odpowiedz