Dziś waga wskazała 83,6 kg, co daje minus 0,15 kg od zeszłego tygodnia (83,75 kg) i minus 13,1 kg od samego początku. (96,7 kg)
Przetrwałem święta i nie przytyłem. To już sukces. Mam teraz długie wolne i nadal pozwalam sobie na więcej. Ale w nowy rok mam zamiar wejść na trzeźwo i znacząco ograniczyć a-----l. Do tego od połowy stycznia włączyć ćwiczenia. To da natychmiastowe rezultaty. Jeszcze 10 kg do celu. Nie wykluczam, że będę chciał zejść niżej, o ile organizm na to pozwoli i będę się dobrze czuł.
Zawsze jak ktoś przedtemna idzie z takim wózkiem czy sklepowym i idzie wolno to mam niepohamowaną ochotę z-----ć my kopa w ten wózek żeby się ruszył. Nie umiem chodzić wolno. CMON DUDE NIE MAM CALEGO DNIA ZACZNIJ ISC #zalesie #adhd
Tydzień osiemnasty.
Dziś waga wskazała 83,6 kg, co daje minus 0,15 kg od zeszłego tygodnia (83,75 kg) i minus 13,1 kg od samego początku. (96,7 kg)
Przetrwałem święta i nie przytyłem. To już sukces.
Mam teraz długie wolne i nadal pozwalam sobie na więcej. Ale w nowy rok mam zamiar wejść na trzeźwo i znacząco ograniczyć a-----l. Do tego od połowy stycznia włączyć ćwiczenia. To da natychmiastowe rezultaty. Jeszcze 10 kg do celu. Nie wykluczam, że będę chciał zejść niżej, o ile organizm na to pozwoli i będę się dobrze czuł.
#dieta #odchudzanie #tirzepatyd #mounjaro
Komentarz usunięty przez autora
Bardzo dziękuję za odpowiedź i szanuję za pamięć i napisanie nam tego tutaj