Wpis z mikrobloga

@Kagernak Ja lubię Szymona. Nawet głosowałem na 3 drogę, żeby pisowcom odebrali władze. Szkoda, że jego partia nie jest alternatywą dla KO jako taka centrum prawica. A zamiast tego mamy złodziei z PiSu i oszołomów z Konfederacji.
  • Odpowiedz
  • 320
@SubsaharyjskaAlpaka Nie. Zrobił sto pompek, przejechał się tramwajem, udawał że czyta książkę , rzucał cytatami z filmu "Chłopaki nie Płaczą", zakosił choinkę, poszedł pracować na kasę Biedronki i jeszcze ze trzydzieści innych przykładów innych happeningów politycznych.
  • Odpowiedz
@Kagernak:

Nie. Zrobił sto pompek, przejechał się tramwajem, udawał że czyta książkę , rzucał cytatami z filmu "Chłopaki nie Płaczą", zakosił choinkę, poszedł pracować na kasę Biedronki i jeszcze ze trzydzieści innych przykładów innych happeningów politycznych.

A dzwonił już lekarz do ciebie i pytał o zdrówko?
  • Odpowiedz
@Kagernak: od tego momentu nie toleruje holowni w polityce, facet umie odwalic popisowe i ladnie przemawiac ale niczego na dluzsza mete nie wnosi. Oczywiscie nadal jest lepszy niz pisowska/onucka zaraza, lecz nie darze go ani sympatia ani zaufaniem
Borsukii - @Kagernak: od tego momentu nie toleruje holowni w polityce, facet umie odw...
  • Odpowiedz
@Kagernak: ech tylko mnie w-------ą paradoksy demokracji. Co z tego, że masz pomysł jak zrobić lepiej skoro trzeba mówić ludziom co innego, żeby wygrać :/
  • Odpowiedz
@Kagernak: Szymek chciałby świata jak z obrazków dla jehowych, tylko gdy do niego zaczyna się przyklejać jakaś afera, to udaje cwaną gapę, taki słodziak z niego. [Collegium Humanum]
  • Odpowiedz