Aktywne Wpisy

Linnior88 +3
Skąd bierzecie sens życia i uśmiech ?

SmellySocks +66
Zwykle chwaliłem się ewolucją stołu z żarciem, w tym roku szersze ujęcie, bo doszły dekoracje. Więc teraz: Jak każdego roku w zimną niedzielę w środku lutego, zmuszony jestem pochwalić się, że w moich żyłach dziś płynie tłuszcz, majonez i cream cheese. Z domieszką cukru. Fly Eagles Fly!
#superbowl #nfl
#superbowl #nfl

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Mirasy, bez zbędnego pitolenia. Gdzie uciekać z Europy w razie W, aby było bezpiecznie, oraz względnie normalnie, bez milionów imigrantów i tej całej poprawności politycznej? Może jakiś kraj Ameryki południowej? Azja? Co myślicie?
@NaczelnyAgnostyk: ty to musisz byc niezle poyebanym typem w zyciu, pewnie jakis przegryw, ktory nie ma w ogole znajomych, ktorego caly swiato to wykop.
Paragwaj. To ponoć mocno zeuropeizowany kraj i w "europejskich" regionach jest bezpiecznie.
@Chicane Kilka lat temu stałem przed takim samym pytaniem co Ty, uważam się więc za kompetentnego, żeby Ci coś podpowiedzieć. Zacznijmy jednak od konkretów, które pozwolą nam znaleźć jakieś odpowiednie miejsce dla Ciebie. Potrzebuję info, jakie czynniki są dla Ciebie ważne, a jakie
@cotozazycie: Kanada, to ten kraj, który aresztował, bił i blokował konta bankowe protestującym rolnikom, zmuszał do szczepień i ogólnie bardzo pro lewacki i pro imigrancki? NIE dziękuję.
no akurat to ze jest pro imigrancki w moim przypadku - imigranta na plus. W sumie dla mnie najważniejsze jest dostępność pracy za którą dam radę wynająć mieszkanie, utrzymać samochód i spokojnie żyć i pozwiedzać.