Wpis z mikrobloga

aż mnie kusi, aby podejść do kobiet i wykrzyczeć im to w twarz dlaczego kłamią, dlaczego oszukują, dlaczego zakładają maskę która nie pokazuje ich prawdziwej twarzy.

@mirko_anonim: narzekając z anonima nic nie zmienisz
żeby osiągnąć jakiś skutek, uważam że naprawdę powinieneś do nich podchodzić i krzyczeć im "dlaczego oszukujecie? dlaczego zakładacie maskę która nie pokazuje waszej prawdziwej twarzy? dlaczego? ach dlaczego?"
  • Odpowiedz
Dlaczego mężczyźni mogą wyglądać 24/7 tak samo, a kobiety nie?

@mirko_anonim: ale bzdury, na randkę z laską przecież też raczej ubierasz lepsze ciuchy, jakoś się szykujesz itd.

zresztą czego Ty oczekujesz? żeby lachy się ubierały w łachmany i się nie malowały bo przynajmniej wtedy są "naturalne"?

niech się jeszcze nie myją i nie golą to wtedy też będziesz miał full natural
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
mężny-naturalista-91: Według mnie makijaż to jedna przyczyn dzisiejszych problemów w związkach, nie chodzi tutaj o to kto jest ładniejszy czy coś tylko oto że makijaż zakrzywia prawdziwy wygląd twarzy kobiety przez co mogą wynikać z tego jakieś nie dopasowania genowe czy coś w tym stylu, twarz i oczy to jest okno do duszy człowieka jeżeli jest sztucznie zaszpachlowane, ubarwione, znieczulone to ciężko drugiej osobie odczytać co się dzieje pod kopułą,nawet przy
  • Odpowiedz
@mirko_anonim bo żaden facet nie poderwie dziewczyny bez makijażu. Wiem bo sama się nie maluje i nigdy nie miałam powodzenia. Moja siostra natomiast od 13 roku życia full szpachla nawet do wyjścia ze śmieciami w bloku. Od zawsze ma całą mase adoratorów mimo że bez makijażu wygląda gorzej niż ja mimo że jest młodsza (skóra po tylu latach stosowania specyfików się starzeje szybciej).
Więc tak, faceci sami to sobie robią. Więc
  • Odpowiedz