Aktywne Wpisy

CerealExperiment +13
Chciałbym się tu znaleść
źródło: 1000009036
Pobierz
pawelswd +27
#primemma Chyba się popłacze ze śmiechu xDDDD Jacula po 7 latach bycia we frikach wreszcie wpadł na oczywisty pomysł, żeby sobie założyć kanał co powinien mieć od minimum 5 lat xd. Przecież donejty by cały czas leciały na takich strimach gdzie pije sok Cymes i opowiada jakieś brednie o Legii Cudzoziemskiej, influ, polityce i Nawrockim xdd Prawda jest taka, że gościu od dawna mógł swoją postać monetyzować w internecie nie
źródło: 0d2d4c80ffe7675e3b968205c28c86d08115aafc588b440273d9966934c883a3
Pobierz

on sam podejmuje swoje decyzje. ty nie przeżywaj jego życia za niego. potrzeba kontroli to nie dobre intencje
możesz mu powiedzieć jakie ryzyka widzisz, a on może coś z tym zrobić, albo nic nie zrobić
zresztą co to znaczy "zmarnował sobie życie" jeżeli mowa tutaj o spotykaniu się?
Komentarz usunięty przez moderatora
@DrakkainenV: no to opowiedz jak ty sobie spieprzyłeś życie
Jeszcze rozumiem, żeby to jakiś przegryw był bez szans na normalną partnerkę, to wtedy może i byłby to jakiś wybór.
ty sobie możesz zachować życzliwą obojętność wobec dziecka i dbać o to, aby wzajemnie nie przekraczać swoich granic
przypomina mi się sytuacja jak facet nie pozwolił siedzieć na telefonie i kazał się uczyć nastoletniej córce swojej partnerki, to ta go oskarżyła o molestowanie i sprawa ciągnęła się przez ileś miesięcy czy lat.
na co mu to było potrzebne? nie
@DrakkainenV: a realnie to jak mnie to dziecko może w------ć? grać na bębenku? polewać mnie pistoletem na wodę?
z normalnym człowiekiem da się zazwyczaj dogadać żeby nie wchodzić sobie w drogę
chyba że do w--------a swoim zachowaniem zaliczasz takie coś co robi OP - interesuje się tym co ktoś inny robi, z kim się spotyka, i odczuwa niepokój że musi coś z