Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 159
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Oto dlaczego będę strzelał w sylwestra na złość psiarzom. Bo jesteście roszczeniowi i próbujecie naginać każdy przepis i każdy punkt regulaminu. Zakaz wprowadzania psów na plażę - i tak wchodzicie, a wasze kundle psują ludziom wypoczynek. Hotel pozwala przyjechać z psem, ale nie pozwala wejść do restauracji, a wy próbujecie brać psa na śniadania. W pociągu można jechać z psem, ale ma być w kagańcu, a wy potraficie położyć go na środku
  • Odpowiedz
  • 7
@Klepajro: Tak bo ty wiesz czy jestem przegrywem. I oczywiście plus od różowego paska bo wiadomo, one mają proste wytłumaczenie na wszystko typu "nie lubisz kobiet bo któraś cię skrzywdziła". W końcu za wszystkim stoi oczywisty ciąg przyczynowo-skutkowy.
  • Odpowiedz
A teraz wyobraź sobie świat w którym palacze palą w restauracji, autobusie, pociągu, na dworcu mimo zakazu palenia.

@EditorTM: przecież to bydło i tak to robi. Może nie w restauracjach, ale do autobusu/pociągu te zwierzęta wchodzą 0,1s po ostatnim zaciągnięciu się przez co j---e w całym autobusie czy wagonie/przedziale.
  • Odpowiedz
@EditorTM też mnie irytuje jak pies jest bez kagańca i uwali sie na pi*de w przejściu, a skąd mam wiedzieć, czy mnie nie użre. Chociaż najgorsze są te gamonie co srają i nie sprzątają i teksty typu, a gdzie mam wyrzucić? Dla mnie możesz nawet zeżreć te trufle...
  • Odpowiedz
@Cre1q: jeden dzień w roku xd u mnie n----------ą od początku grudnia. Psy wykorzystujecie jako argument tego, że jesteście patusami, których cieszą zabawki dla osób z IQ poniżej u
70. U mnie na osiedlu jest mnóstwo dzikiej zwierzyny w lesie obok, rozumiem, że jej fajerwerki nie przeszkadzają?
  • Odpowiedz
@EditorTM: Zdarza się, że ktoś bez wyobraźni puści luzem psa w parku czy zrobi coś głupiego ze swoim psieckiem ale bez przesady że psy i ich właściciele niszczą mi kazdy dzień i każde wakacje. OP ma jakieś urojenia, a wykopowicze przepełnieni nienawiścią jeszcze biją mu brawo.

Jak zwykle wszyscy uprzywilejowani kosztem biednego Mirka. Jest w ogóle jeszcze jakaś grupa społeczna której nie nienawidzicie? Poza fameboyami? I patostreamerami

A co do
  • Odpowiedz
@Cre1q gdyby ludzie faktycznie strzelali tylko w sylwestra... Przecież patolstwo odpala się już z tydzień przed świętami. I to żeby jeszcze te faktycznie świecące co sobie popatrzeć chociaż można, a nie zwykłe petardy hukowe.
  • Odpowiedz