Wpis z mikrobloga

Mimo wielu lat śledztw, komisji, raportów, z których żadne nie przyniosły potwierdzenia hipotez o zamachu w Smoleńsku, nadal w niego nie wierzycie? To wg pana ze studia Yayo macie "nieodwracalny deficyt umysłowy". Religia smoleńska at its finest.
#bekazpisu #bekazprawakow #polityka
splinter96 - Mimo wielu lat śledztw, komisji, raportów, z których żadne nie przyniosł...

źródło: 1000004259

Pobierz
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@splinter96 ten dzban kiedyś napisał post na Twitter, że jest masa dowodów na zamach w Smoleńsku. Napisałem mu komentarz, że niech w takim razie przedstawi chociaż jeden dowód. Od razu dostałem bana xD
  • Odpowiedz
@splinter96: Oczywiście, Ruscy są odpowiedzialni za wszelkie zło tego świata ale, akurat, przypadkowo, za smoleńsk nie są odpowiedzialni bo nie pasuje wykopkom do retoryki ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
  • 27
Oczywiście, Ruscy są odpowiedzialni za wszelkie zło tego świata ale, akurat, przypadkowo, za smoleńsk nie są odpowiedzialni bo nie pasuje wykopkom do retoryki

@Brutus66: Po prostu tysiące lat rozwoju cywilizacji nauczyło ludzkość, że zamiast bazować na emocjach i tym co nam się wydaje, powinniśmy opierać się na twardych dowodach. Czy ruscy byliby zdolni do o-------a samolotu w Smoleńsku? Jestem pewien, że tak. Ale skoro po 14 latach nadal nie ma
  • Odpowiedz
ale, akurat, przypadkowo, za smoleńsk nie są odpowiedzialni bo nie pasuje wykopkom do retoryki ¯\(ツ)/¯

@Brutus66: trzeba nie mieć podstawowej wiedzy, żeby nie rozumieć że część odpowiedzialności za katastrofę smoleńską ponoszą ruscy. Trzeba nie mieć ani kawałka mózgu, żeby nie rozumieć że to nie był zamach, tylko przede wszystkim połączenie niekompetencji pilotów i ogromnej, niedopuszczalnej presji na ich działania.

Z ciekawości: do jakiej dokładnie retoryki "nie pasuje" teoria o zamachu?
  • Odpowiedz
@Wap30: Ruscy potrafią robić zamach tak by nie wyglądał na zamach a twoje usprawiedliwienia kacapów nic nie dadzą i proszę cię wyjdź już spod tego biurka fiutina i przestań robić co mu robisz
  • Odpowiedz
Ruscy potrafią robić zamach tak by nie wyglądał na zamach a

@Brutus66: a, no to tak można zamknąć każdy temat. Są i byli nieudolni zawsze i wszędzie, ale zamach smoleński to akurat przygotowali lepiej niż najlepsza robota CIA w historii.

Skoro tak, to ja sobie tak samo z d--y ustalę, że ty mordujesz ludzi, ale tak że nie ma na to żadnych dowodów. Od razu stawisz się w zakładzie karnym,
  • Odpowiedz
@Wap30: XD ruscy fałszują wybory w Ameryce i w całej unii a ty coś, że zamachu nie potrafią przeprowadzić, wpływają na wiele rządów w wielu całkiem silnych państwach
wyjdź z tyłka fiutina bo tlenu w mózgownicy ci brakuje siergiej
  • Odpowiedz
@Brutus66: nic nie fałszują tylko manipulują ich wynikami, co jest gigantyczną różnicą. Jest to jest tysiąckrotnie prostsze niż dokonanie takiego zamachu i nie pozostawienie śladów. Ruscy jedyne co potrafią (a i to ledwo), to trolling.

Twoje rozumienie świata jest na poziomie małego dziecka, nie rozumiesz różnic między kluczowymi pojęciami ani skali zjawisk, o których piszesz.
  • Odpowiedz