Aktywne Wpisy

diem +300
Pracuj z domu, 5 dni w tygodniu, otwórz skrzynkę pocztową: Gazetki z Kauflanda i 3 awizo. Kiedy ta cholerna instytucja w końcu padnie? #pocztapolska #pytanie #poczta

źródło: poczta
Pobierz
jegertilbake +118
Pilnie potrzeba nowych niewolników do piramidy!
Szybko robcie w akcie altruizmu kolejne dzieci, zeby was uratowaly przed konsekwencjami dzialan waszych rodzicow, ktorych rodzice sie ratowali wczesniej nimi, a one juz sobie jakos poradza. A jak nie to najwyzej same pozniej zrobia dzieci i one juz wtedy na pewno wymysla cos lepszego niz robienie kolejnych niewolnikow.
No, chyba ze nie, to najwyzej tak bedzie w nieskonczonosc a kazde coraz mocniej dociskanie pokolenie na
Szybko robcie w akcie altruizmu kolejne dzieci, zeby was uratowaly przed konsekwencjami dzialan waszych rodzicow, ktorych rodzice sie ratowali wczesniej nimi, a one juz sobie jakos poradza. A jak nie to najwyzej same pozniej zrobia dzieci i one juz wtedy na pewno wymysla cos lepszego niz robienie kolejnych niewolnikow.
No, chyba ze nie, to najwyzej tak bedzie w nieskonczonosc a kazde coraz mocniej dociskanie pokolenie na

źródło: 4bvyolmjwnme1
Pobierz
źródło: obraz
PobierzGdzie pracujesz? XD
Każdy pracodawca może to indywidualnie ustalić
Nie załapaliście że mój komentarz dotyczy tego że w USA pracownicy mają mało wolnego i ja sobie z tego żartuje. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Akira: Nigdy nie zrozumiem brania wolnego by robić za beta testera.
@Akira: ale w jaki sposób je sobie popsułeś? Szczególnie jeśli chodzi o cyberpunka, przy którym to raczej ci ogrywający grę na premierę popsuli sobie z niej wrażenia. Ja zawsze gram w gry kilka lat po premierze, jak już jest edycja zawierająca wszystkie
Nawiasem, przypomniał mi się taki wpis na fejsie jednej polki...
"Kobiety statystycznie najczęściej podróżują, czytają, realizują swoje pasje. Więc ja mam pytanie... gdzie w tym wszystkim są mężczyźni?"
Ktoś jej odpisał: - w pracy