Aktywne Wpisy

Kostor95 +2
Zaprosiłem dziewczynę na chatę i chciałbym odpalić jakiś fajny #film zależy mi na wysokiej jakości wizualno-dźwiękowej ponieważ do użytku mamy Dolby Atmos. Macie jakieś fajne propozycje w klimacie „dla dwojga” gdzie oprócz wciągającej fabuły otrzymamy doznania dźwiękowe? Ona całe życie oglądała filmy na laptopie i w domu na telewizorze w salonie, więc pewnie tak czy owak usłyszy różnice, ale jednak zależy mi na tym efekcie „wow” i potrzebuje do tego
Marvado +12
Z tym że tamtemu się udało
Komentarz usunięty przez autora
Ale nie rozumiem co tam sie stalo, spłonka przedwcześnie wysadziła od ucisku w złym miejscu?
Zrobiłem slow motion z zoomem i gdy klękał sięgnął po jakieś kombinerki i wyglądało jakby dociskał spłonkę bo prawdopodobnie nie zacisnął jej zębami zbyt dobrze i przy kolejnym nacisku kombinerkami doszło do detonacji, mało tego filmik jest słabej jakości ale wygląda jakby nacisnął tymi kombinerkami samą końcówkę spłonki (XD).
Spłonka nie była nigdzie włożona bo jest moment gdy przesuwa rękę i widać że trzyma to w powietrzu.
źródło: IMG_9832
Pobierz@ppiasq: jeżeli tak, to na c--j wysadzać minę jak można zrobić pętlę nie dotykając miny
https://t.me/sztuka_wojny/47962
Tam jednak patyk wzial nie kombinerki, mozna byc jeszcze glupszym jednak.