Wpis z mikrobloga

@Grzegorz_Floryda1 no właśnie nikt mi nie umiał sensownie wytłumaczyć co tam poszło nie tak. Na wojnie nikt się będzie pierdzielił w podręcznikowe zaciskanie, ale on nawet dobrze na ziemi tego nie położył i go wysadziło
  • Odpowiedz
@Tapirro: @SmartCheetah
Zrobiłem slow motion z zoomem i gdy klękał sięgnął po jakieś kombinerki i wyglądało jakby dociskał spłonkę bo prawdopodobnie nie zacisnął jej zębami zbyt dobrze i przy kolejnym nacisku kombinerkami doszło do detonacji, mało tego filmik jest słabej jakości ale wygląda jakby nacisnął tymi kombinerkami samą końcówkę spłonki (XD).
Spłonka nie była nigdzie włożona bo jest moment gdy przesuwa rękę i widać że trzyma to w powietrzu.
Grzegorz_Floryda1 - @Tapirro: @SmartCheetah 
Zrobiłem slow motion z zoomem i gdy klęk...

źródło: IMG_9832

Pobierz
  • Odpowiedz
@Tapirro: Ta mina którą rozbrajał ma mechanizmy przeciwko rozbrajanianiu polegające na tym, że jak ją ruszysz to po prostu wybuchnie. Facet miał kostkę trotylu i chciał po prostu położyć obok miny i z bezpiecznej odległości ją zdetonować neutralizując w ten sposób minę. Ale nie podumał i podczas tego procesu po prostu ruszył minę którą miał rozbroić.
  • Odpowiedz
Ta mina którą rozbrajał ma mechanizmy przeciwko rozbrajanianiu polegające na tym, że jak ją ruszysz to po prostu wybuchnie. Facet miał kostkę trotylu i chciał po prostu położyć obok miny i z bezpiecznej odległości ją zdetonować neutralizując w ten sposób minę. Ale nie podumał i podczas tego procesu po prostu ruszył minę którą miał rozbroić.

@ppiasq: jeżeli tak, to na c--j wysadzać minę jak można zrobić pętlę nie dotykając miny
  • Odpowiedz