Wpis z mikrobloga

W tym roku zaliczyłem 1 studentkę i 1 licealistkę - z tą drugą jestem w takiej quasi-relacji. Obie zaliczone bez gumki za pieniądze. Opcja jakościowo lepsza od związków, lub tzw. 'FwB' w mojej opinii. Mój target: zarabiać jeszcze więcej, żeby mieć więcej fun-u z relacji w takim formacie z fajnymi dziewczynami.
#rozowepaski #niebieskiepaski #s--s #zwiazki #tinder #przemyslenia #logikaniebieskichpaskow
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Mój target: zarabiać jeszcze więcej, żeby mieć więcej fun-u z relacji w takim formacie z fajnymi dziewczynami.

@AbuMahdi: bardzo dobry plan.
Powiedz czy zapraszasz je do siebie czy wynajmujesz hotel/apartament?
  • Odpowiedz
@AbuMahdi: Pod tym względem 10-15lat temu było lepiej, napiszę tylko że o wyglądzie Marceliny zawadzkiej mogłeś bzikać za 200zl. Teraz już ciężko coś znaleźć bo dla mnie płacenie poniżej modelki nie ma sensu.
  • Odpowiedz
Brawo, odkryliscie dziwki xD

@Mileniusz: One siebie nie uważają za prostytutki, bo takie cichodajki mają po jednym - dwóch "kolegów" z których czerpią korzyści :p
  • Odpowiedz
@ka-lol P---------a (pot. nierząd[1]) – świadczenie usług o charakterze seksualnym, polegające zwykle na odbywaniu stosunku płciowego w zamian za pieniądze lub inne korzyści.

Tak, wystarczy raz dać d--y za pieniądze żeby być p---------a na ZAWSZE.
  • Odpowiedz