Wpis z mikrobloga

• 0
@zimne_p--o oczywiście ze patrzyłem. Ale z ciekawości zerkałem na alegro i ponad 30zl na oponie mniej. Wiem cebula ale ciekaw jestem opini..

Czyli jak mniemam zamawiales z oponeo?
  • Odpowiedz
  • 0
@-pafel trafna uwaga. Właśnie patrzyłem i to jest ten myk 30zl bo sa z 2023r.
A btw nie bralem nigdy z oponeo i chyba jest tez opcja za pobraniem..
  • Odpowiedz
  • 0
@-pafel nie mieszkam w PL i nie jestem fanem powiazania karty z aplikacja czy cos podobnego.
Nie musze przy nim ogladac. Mam 30 dni na zwrot jesli juz.. Zawsze jest nutka starchu że może pójść coś nie tak.. sam wiesz
  • Odpowiedz
  • 0
@CHI77OUT masz możliwość zwrotu przez neta niezależnie od płatności. W revolut masz karty jednorazowe jeśli się boisz podpiąć. A lokalnie są droższe u Ciebie niż w Polsce na allegro?
  • Odpowiedz
  • 0
@-pafel Szczerze to nie znam sie na Revolut.. Słyszałem od kumpli że sie podpinali pod to ale ja nigdy nie bylem zainteresowany.. jeśli chodzi o cenę to myślę ze moga byc odrobinę droższe niz w PL. Aczkolwiek jestem na święta u rodziny wiec postanowiłem że wymienię sobie tutaj oponki.. kupiłem auto nie dawno wiec na letniakach nie wypada latać:)
  • Odpowiedz
@CHI77OUT: Loteria. Jeśli jakiś sprzedawca ma dużo pojedynczych opon, to prawdopodobnie kupił jakieś odpady produkcyjne po taniości. Ja bym nie brał od takiego.
  • Odpowiedz
  • 0
@b_oski no jest wiele firm które sa na Alegro jako Oficjalne konta.. bardziej bym ufal tym kontom. Wiele zamówiłem z Allegro i w sumie nie miałem żadnego wałka..
  • Odpowiedz
@CHI77OUT: Ale o co w sumie chodzi, jaki jest problem dokładnie? Wąż w kieszeni? Sortowanie czy filtry na allegro nie działają? Mam poszukać za ciebie opon w promocji bo nie czytasz opisów? A i za pobraniem do tego najlepiej. I od kiedy jakiś random z allegro jest pewniejszy niż oponeo? wtf? Kupowanie opon czy olejów od jakichś cześków na allegro to śliski temat.
  • Odpowiedz
@CHI77OUT dla mnie kupowanie z allegro jest bez sensu, mam duży serwis opon niedaleko gdzie ceny opon są 20-30zł większe od oponeo ale za to w cenie masz montaż, wyważanie a często jako stały klient utylizację. Do tego masz gwarancję i serwis od ręki. Suma summarum wychodzi taniej niż pieprzenie się samemu z tym.
  • Odpowiedz
@CHI77OUT: brak problemów
Szukam cena z dostawa od najniższej w komplecie dot najnowszy. Z reguły pierwsza z najtańszych to fake bo podają dwa roczniki. Trzeba przeczytać opis.
Ale warto sprawdzać strony internetowe bo bywa taniej przy niektórych rozmiarach.
  • Odpowiedz
  • 0
@r5678 wchodziłem na ceneo.. no i tam wywala liste stron i firm z cenami. Wiec cenowe porównanie mam. Jesscze jutro podjade na wulkanizację i zobacze czy maja cos porządnego z tego roku cos cichego :)
  • Odpowiedz