Aktywne Wpisy

smuteczek2000s +57
Sorry honey, I can only be your nightmare (。◕‿‿◕。)
A tak serio to miłego długiego weekendu!
Nowy rok, stara ja, ale nowy bagaż doświadcze!
#atencyjnysmuteczek
A tak serio to miłego długiego weekendu!
Nowy rok, stara ja, ale nowy bagaż doświadcze!
#atencyjnysmuteczek

źródło: temp_file6627460578259562784
Pobierz
Aeciatko +198
Bardzo mnie zaskoczyliście odzewem na temat postawienia domu z prefabrykatów, którym się dziś pochwaliłem. Każdej osobie z osobna odpisałem, ale bardzo często pojawiał się temat ogólnych kosztów przy tego typu budowie, a jako że mam takie podsumowanie to chętnie się z wami tym podzielę.
W komentarzu wrzucę kilka zdjęć.
Jak każdy budynek tak i ten ma swoje plusy i minusy. Poza opinią jednego znajomego znałem, a w zasadzie znam tylko te z internetu, a
W komentarzu wrzucę kilka zdjęć.
Jak każdy budynek tak i ten ma swoje plusy i minusy. Poza opinią jednego znajomego znałem, a w zasadzie znam tylko te z internetu, a

źródło: 4
Pobierz
Ktoś coś pomoże podpowie? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#motoryzacja #kiciochpyta #pytaniedoeksperta #pomocy
a nie allegro lokalnie czy olx
Czyli jak mniemam zamawiales z oponeo?
A btw nie bralem nigdy z oponeo i chyba jest tez opcja za pobraniem..
Nie musze przy nim ogladac. Mam 30 dni na zwrot jesli juz.. Zawsze jest nutka starchu że może pójść coś nie tak.. sam wiesz
@CHI77OUT:
@CHI77OUT wybieraj oferty z podanym rokiem produkcji i w sumie tyle, kupiłem tak już kilka kompletów - nówki za ok. 1500 zł / 4 szt
Szukam cena z dostawa od najniższej w komplecie dot najnowszy. Z reguły pierwsza z najtańszych to fake bo podają dwa roczniki. Trzeba przeczytać opis.
Ale warto sprawdzać strony internetowe bo bywa taniej przy niektórych rozmiarach.