Wpis z mikrobloga

Od nowego roku chce sobie wziąć po raz pierwszy dietę pudełkową, prawdopodobnie od kuchni vikinga. Nie posiadam mikrofalówki, mam tylko piekarnik i normalną kuchenkę gazową. Czy na spokojnie da się te dania przyrządzić na gazie a czasami w piekarniku? Czy jednak najlepiej właśnie w mikrofali?
Jak Wy robicie? Bo nie za bardzo uśmiecha mi się kupować mikrofalówkę ( nie mam na nią miejsca ) a chciałbym spróbować diety pudełkowej.

#catering #cateringdietetyczny #dieta #dietapudelkowa #kuchnia #kuchniavikinga #jedzenie #obiad

#dietapudelkowa
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@QWEDRY99 po to sie kupuje dietę pudełkowa zeby sobie szybko zrobic w mikrofali bez brudzenia naczyń. Piekarnik czy kuchenka nie ma sensu w wypadku pudelek. To juz lepiej sobie puszki zamów z gotowymi daniami i je odgrzewaj bo tam i tak trzeba na kuchence.
  • Odpowiedz
@QWEDRY99: mi bardziej smakuje podgrzane właśnie na gazie albo w piekarniku i tak zawsze grzałem, mikrofali też nie mam ale właśnie mając ją w pracy to co lepsze zabierałem do domu aby podgrzać na gazie/w piekarniku
też jestem ultra leniem i te 5min przy garnku/patelni czy 10 min w piekarniku nie robi mi różnicy
  • Odpowiedz
@QWEDRY99: jeśli chcesz zmienić swoje życie, a nie tylko oszczędzić czas to nie ma sensu w ogóle się za to brać. Kupując gotowe żarcie nigdy nie nauczysz się jeść
  • Odpowiedz