Wpis z mikrobloga

czy ktoś też tu prawie nie ma potrzeb społecznych?

do biura wracam 08.01, a więc w okresie 21.12 - 08.01 nie muszę wychodzić z domu i jestem zadowolona, nie wychodzę bo po co? w sumie mogłabym iść na spierdotripa bo zima, moja ulubiona pora roku ale w sumie to po co, nie chce mi się, nie czuję potrzeby spotykania się z kimkolwiek, nie brakuje mi kontaktu z nikim na żywo

jak jestem w biurze to pogadam z kimś na luzie ale bez zaangażowania, raz mnie z pracy znajomi zaprosili na imprezę i poszłam, po godzinie już się czułam znużona i przysypiałam

pamiętam jak 2 lata temu narzekałam że gdzieś bym poszła na sylwestra, teraz znajomi z pracy mnie zaprosili na domówkę ale mi się nie chce iść, tak właściwie to wykop i discord zaspokajają resztki moich potrzeb społecznych, jak ktoś do mnie pisze to ok, jak nie pisze to ok

właściwie to mogłabym pracować tylko zdalnie, nie wychodzić z domu wcale poza podstawowymi potrzebami typu obcięcie włosów u fryzjera, w sumie oglądać skoki czy koncerty japońskich idolek mogę z domu, spis bloków o konkretnym układzie mieszkań też robię z domu na podstawie google map, zakupy można robić online

#przemyslenia #samotnosc #samotnosczwyboru #aspolecznosc #introwertyzm #introwertycy #lenistwo
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Zoyav też mam urlop, niestety na codzienne pracuje zdalnie i każdy mój dzień wygląda tak samo. Chciałbym gdzieś wyjść ale nie mam z kim. Nie jestem jakimś rozrywkowym człowiekiem ale wyjść raz na parę tygodni chciałbym
  • Odpowiedz