Aktywne Wpisy
Boroborro +74
Robię pulpeciki mięsne z Ikea i w środku znalazłem takie coś, co to jest? XD wygląda dość dziwnie, brudzi bardzo palce ale nie pachnie jakoś intensywnie bo jest zamrożone jak widać. To normalny składnik tych pulpetów? XD czy pisać do ikei. W komentarzu drugie foto #zakupy #ikea #jedzenie #pomoc #pytanie #polska #dieta

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
sawardega +160
Szanowne Wykopki
Przepraszam, ale przegrałem.
Z uzasadnieniem się nie zgadzam, ale mogłem dziś tylko słuchać.
Będę apelował i wierzę w ostateczne zwycięstwo.
Przepraszam, ale przegrałem.
Z uzasadnieniem się nie zgadzam, ale mogłem dziś tylko słuchać.
Będę apelował i wierzę w ostateczne zwycięstwo.

źródło: 5007D240-ADA6-4555-858F-BD83C23B48BB
Pobierz
Interesują mnie polskie napisy lub lektor. Znalazłem tylko na braflix.top ale tam jest tylko 720p + polskie napisy są słabo zsynchronizowane.
#seriale #wentworth #netflix
źródło: wentworth
PobierzBoli mnie, że nie ma tego na żadnym VOD w Polsce.
Szykuję się w przyszłym roku na re-watching + uzupełnienie kolejnych sezonów. Jak coś solidnego któreś z nas znajdzie to warto się zawołać.
PS. Ewentualnie na justwatch można poszukać gdzie leci na streamingach i przez VPN jebnąć neta, no ale wtedy do wyboru pewnie pozostaną tylko angielskie napisy.
Trochę tam slangu i akcentów z antypodów, więc nawet dla poligloty może być ciężko zrozumieć wszystko bez jakichkolwiek napisów xD
@Roksanos: Nie, chyba próbowałam, ale jak się dotknęło absolutu Wentwoth to ciężko oglądać podobne rzeczy :)
Z tych wentworthowych rzeczy to wiadomo klasyk Orange is the new black, ale to jednak trochę inny kaliber niż W.
Bardziej już Wentworth vibes to polecam polski serial Skazana - Agata Kulesza robi robotę.
Wyświetla dużo beznadziejnych reklam, zanim uda się włączyć odcinek, ale działa. Co do samego serialu, widziałam wszystkie o kobiecych więzieniach i nie ma lepszego od tego.