Wpis z mikrobloga

Wielu z was pyta mnie o moje osobiste preferencje wyborcze i w jakiej kolejności ułożyłbym najpopularniejszych kandydatów na prezydenta. A więc oto mój ranking:
1. Sławomir Mentzen
2. Marek Jakubiak (jeżeli będzie startował to - Krzysztof Stanowski)
3. Karol Nawrocki
4. Szymon Hołownia
i tutaj miałem dylemat ale ostatecznie
5. Magdalena Biejat
6. Rafał Trzaskowski
Dlaczego wolę Biejat od Trzaskowskiego? Ponieważ gardzę udawanymi lisami. Rafałek to zwykły lewak tak jak Magdalena. Był na tęczowych paradach i kumpluje się z Ostatnim Pokoleniem. A wielu próbuje go przedstawiać jako centrystę. Ogólnie to bycie centrystą oznacza bycie zwykłym tchórzem, który boi się własnych poglądów. Prędzej napiję się wódki ze skrajnym lewakiem niż ha tfu centrystą. Ale o tym napiszę kiedyś więcej, bo też o to pytacie.
#polityka
michkoPLX - Wielu z was pyta mnie o moje osobiste preferencje wyborcze i w jakiej kol...

źródło: image

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Jariii: jak nie z wykopu? To jest z prywatnych wiadomości wiadomość od jednego użytkownika do mnie. Spędzasz tu całe dnie i nie ogarniasz tak prostych rzeczy? Co za błazen xDD
  • Odpowiedz
@michkoPLX: To mu wyślij prywatnie odpowiedź. Tak to zwykła manipulacja. Poza tym użyłeś formy mnogiej. Mistrzem polonistyki to ty nie jesteś, mam nadzieję, że w grażdance jesteś lepszy. Uwielbiam te wasze pseudointelektualne wypociny. Będe dzisiaj smacznie spał. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@Jariii: no mogę mu wysłać i co to zmieni? Mogę wstawić kolejne wiadomości, nie tylko z wykopu ale co to zmieni skoro ty i tak tego nie uznasz? A ty tu siedzisz dzień w dzień i nawet nie wiesz jak wygląda zakładka z prywatnymi wiadomościami i coś płaczesz o tym, że to nie z wykopu xD Ośmieszyłeś się już i próbujesz coś bredzić o polonistyce? Szkoda czasu na dyskusję z
michkoPLX - @Jariii: no mogę mu wysłać i co to zmieni? Mogę wstawić kolejne wiadomośc...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@Kexu: to co wymieniłeś to po prostu lewackie poglądy. Nie mówię czy to źle czy dobrze, ale to po prostu lewackie poglądy i nie trzeba się ich wstydzić. Ja się z nimi nie zgadzam, ale no rozumiem, że ktoś może tak uważać.
  • Odpowiedz