Wpis z mikrobloga

#gry #grywyscigowe #wrc

Pytanko od starca co dawno w nic nie grał. Jakie polecacie gry typu wyścigi WRC? Wiem, że kozakiem jest dirt rally 2, tyle ze ja nie mam kiery (i póki co się na to nie zapowiada abym miał) i do gry pozostają mi tylko klawisze. Widzę, że teraz za grosze można dostać starsze wersje właśnie WRC, tyle ze nie wiem która jest warta rozważenia. Coś co będzie w miarę cieszyło graficznie oko, nie był to tytuł gdzie realizm prowadzenia jest na poziomie nfs ale też nie wyżej wymienionego dirt rally 2. coś pomiędzy, żeby gra na klawie też sprawiała frajdę, ale i wyzwanie.
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
colin mcrea 2

@FFFFUUUU: nie no, cieszy oko bardzo ta grafa :D Ja to grałem jak to wychodziło i niech ten tytuł już tylko pozostanie w mojej pamięci
  • Odpowiedz
@ImeNs: EA Sports WRC lub WRC Generations.

EA Sports WRC które jest w gruncie rzeczy Dirt Rally 3.0 tylko pod inną nazwą i jest nieco bardziej "wybaczające" niż DR2.0

WRC Generations też spoko wybór, dość krytykowany ale bardziej właśnie przez graczy używających kierownicy. WRC10, WRC9, WRC8 i WRC7 od tego samego studia to podobne gry ale starsze, gorsze graficznie i z mniejszą ilością tras. Jeśli trafi się jakaś promocja to
  • Odpowiedz