Aktywne Wpisy

Światłowód nie dla mireczków (╯︵╰,)
Zostaliście kiedyś pominięci w inwestycjach za publiczną kasę?
Pytam, bo z każdej strony otaczają mnie sąsiedzi, którzy właśnie podpisują sobie umowy na swoje darmo doprowadzone kabelki, a ja na to patrzę z bólem d--y 24h/dobę - bo oboje z
Zostaliście kiedyś pominięci w inwestycjach za publiczną kasę?
Pytam, bo z każdej strony otaczają mnie sąsiedzi, którzy właśnie podpisują sobie umowy na swoje darmo doprowadzone kabelki, a ja na to patrzę z bólem d--y 24h/dobę - bo oboje z

annlupin +21
a tak wgl to jakie muzyczki do żubra rano najlepiej
źródło: annlupin6654432
Pobierz

Ograniczenie czasowe, dodatkowe bile kolorowe na stole za 8 i 9 pkt-ów lub zmiana zasad, bo tak to Europa znowu odda prym Chinom w kolejnej dziedzinie. Szczególnie, że staje się popularny tak zwany chiński bilard. Azjaci mają za to duże pokłady cierpliwości i wręcz nakaz trenowania aż do "zgonu". Jeszcze dość sprawni przy stole gracze jak Trump, O'S. czy "Tapczaja" to wygląda to ciekawie ale niektórzy to tragedia... ni ładu, ni składu. Nawet komentatorzy zaczynają pewnie ziewać po cichu jak mecz się ciągnie do 1 w nocy.
#snooker #eurosport #bilard #stol #bile #polska #europa #mlodzi #starzy
Co ty za pomysły chore masz ( ಠ_ಠ)
Lepiej nic nie zmieniać bo w skokach już nazmieniali (punkty za wiatr) i zobacz co z tego wyszło.
Wśród graczy których nazywasz "dziadkami" jest przecież sam Roonie O'Sullivan czyli najwybitniejszych snookerzysta w historii.