Aktywne Wpisy

JonaszSynGrazyny +1181
Jak ostatnia pipa rysnalem dziś Pana na parkingu. Wyjeżdżając, przodem. No jak leszcz. No mówię kij trza czekac. Pan wraca z dziećmi z zakupów, dostrzegł i widzę jak zwalnia załamany. Mówię halo to Pana, bo to ja winowajca. Chłop tak się ucieszył, że poczekałem i nie kombinowałem, taki był mily, uprzejmy i układny, że aż mi w---w minął zem taka niemota. A później jeszcze się okazało, że mam prawo raz na 3
Pnnn +6
Data donacji: 27.12.2024
Rodzaj donacji: krew pełna
Miejsce: RCKiK Gdańsk
Wrzucam tylko po to, żeby pokazać co to za badziew teraz dają. Ludzie narzekali na 9 czekolad to teraz dają tylko dwie. Za to dostajemy, chyba dwa, pokruszone orzechy włoskie, więcej w tym folii, niż jedzenia. Mały, średnio smaczny batonik, ale hit to ten krem orzechowy, z którym nie wiadomo co zrobić. Ani to smaczne, ani oddać tego komuś nie ma po co, bo nikt tego nie je.
Serio ludzie na takie coś głosowali w tej niby ankiecie? Wg mnie to tylko wymówka i mydlenie oczu, a faktycznie robią to z oszczędności. Taka najtańsza terravita co ją dawali wcześniej powiedzmy 3,5 zł x 9 daje ok. 32 zł. Teraz dwie czekolady 7 zł, ten krem max 10 zł, batonik 2,5 zł i orzechy, nie wiem, 50 gr. - suma 20 zł. Więc średnio 12 zł zaoszczędzone na pakiecie.
I nie zrozumcie mnie źle, nie jestem smakoszem tych terravit co były, i jeżeli niektórzy nazywali je pluciem w twarz krwiodawcom to nie wiem jak nazwać to co dostaje się teraz. Niech dadzą od razu słoik smalcu, albo 3 kostki margaryny, będzie jeszcze taniej.
#krwiodawstwo #barylkakrwi #gdansk
źródło: temp_file2804962957749629260
PobierzWidzę, że dodajesz wpis ręcznie, następnym razem użyj naszego skryptu: Skrypt
Skrypt do dodawania wpisów | Regulamin | Wzór wpisu | Strona akcji
@KilY jest kokosowa więc mnie kupili xD A ten krem jest dobry do naleśników, gofrów. Ja też czasem dodaję do różnych sosów i ciast. Choć ogólnie to strasznie bieda te paczki względem poprzednich
@NowyStaryMirek: ja mialem inna motywacje - tez malo "honorowa" - ale slodycze? :PP
Mówiłem że dzieciak xD
@KilY: Buhahaha No miras nie :P Moje pobudki nie byly szlachetne :D Ale nigdy nie chodzilo mi o czekolady :DDD
To chyba pokłosie tego przewału, co był przy przetargu na kontrakt na kolejne lata.
Jakaś gównofirma wygrała paskarsko niskimi cenami, a na parę dni przed rozpoczęciem obowiązywania kontraktu złożyła wniosek o renegocjację ceny. I było za późno, żeby rozpisać nowy przetarg, RCKiK musiało coś kombinować naprędce.