#ksiazulo do kolacji to ja lubię coś sobie włączyć lekkiego takiego odmóżdżającego no i to się spoko nadawało, zjeść obejrzeć zapomnieć.
ten mualan mnie zwyczajnie obrzydza, te maski są obrzydliwe, u-----e całe w tym jedzeniu, mam dziwne wrażenie, że brzmi nawet obrzydliwie w tej masce, no nie dam rady teraz przy tym jeść i w ogóle tego oglądać. Wracam do oglądania śmiesznych kotków
@Kroledyp: Podzielam twoja opinie. Byli sobie we dwojke z wojkiem, dwa ziomeczki to zachcialo sie im testow faworyzacji robic i wzieli 3, ktory okazal sie totalnym pajacem i blaznem, pytanie po co skoro wczesniej wszystko elegancko dzialalo.
@Kroledyp: a ja bym zostawił mualana na stałe bez maski i z przyjemnością pozbył się wojka, gada to samo, tylko tłuszcz z ekranu się wylewa, do tego te jego kulinarne wysrywy, gdzie widać, że nie ma o tym bladego pojęcia.
do kolacji to ja lubię coś sobie włączyć lekkiego takiego odmóżdżającego no i to się spoko nadawało, zjeść obejrzeć zapomnieć.
ten mualan mnie zwyczajnie obrzydza, te maski są obrzydliwe, u-----e całe w tym jedzeniu, mam dziwne wrażenie, że brzmi nawet obrzydliwie w tej masce, no nie dam rady teraz przy tym jeść i w ogóle tego oglądać.
Wracam do oglądania śmiesznych kotków
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora