Aktywne Wpisy

jmuhha +24
Powie mi ktoś kogo stać na takie chaty? ( ͡° ʖ̯ ͡°) Patrzę potem a ludzie np w urzędach pracują a on kierowca tira

źródło: 1000017152
Pobierz
witajswiecie +69
No i w końcu pierwsza noc na swoim.
Co prawda po finansowej czarnej dziurze z jaką się to wiązało zabrakło już pieniędzy na łóżko, ale i tak jest zajebiście.
#chwalesie
Co prawda po finansowej czarnej dziurze z jaką się to wiązało zabrakło już pieniędzy na łóżko, ale i tak jest zajebiście.
#chwalesie

źródło: temp_file3350298202040208276
Pobierz
Genzie nie chcą kupować mieszkań z wielkiej płyty za 12k/m2.
Czy wy wiecie ile millenials musial wlozyc sily w odziedziczenie takiej nieruchomosci po babce, ktora wczesniej musiala czekac na nie az 4 lata za komuny???
Troche pokory roszczeniowcy z generacji Z
#nieruchomosci
Poczekaj aż skończysz studia i 26 lat to będziesz dopiero j----y tak jak my jesteśmy :)
@makamele: czekałem pięć, nie dostałem, kasy nikt mi nie zwrócił musiałem kupić na wolnym rynku, więc z czystym sumieniem stwierdzam że bredzisz i nie masz nawet bladego pojęcia w temacie o którym się wypowiadasz
@makamele: jak powiedzieć, zę twoja babka obciągała ruskim bez mówienia wprost
Wątek mnie dotyczy, przecież kłamiesz na temat mojego pokolenia, oraz pomijasz pytanie:
No nie wszyscy dostali, moj ojciec tez nie dostal i stracil kase, ale miliony osob wczesniej jednak dostalo te mieszkania (np. moi dziadkowie)