Wpis z mikrobloga

@Dorciqch: ale jak wróciła do względnie normalnej to pewnie wyłączył. A te dzbany potrafią w mieście z tym światełkiem jeździć. Zresztą sama wiesz. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ja tego nie ogarniam - jak używają "długich" to wiedzą, że nie jeździ się z nimi cały czas tylko wyłącza jak pojawia się pojazd naprzeciwko. Ale już z tylnym przeciwmgielnym nie są w stanie pomyśleć, że używa się go
  • Odpowiedz
  • 0
@johnblaze12345 tak, ja jak prawdziwa księżniczka, jestem wieziona ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Krupier podejrzewam, że ci, co przy lekkiej mgle jeżdżą na przeciwmgłowych, to teraz już zostają w domu, bo nic nie widać. Inna sprawa, że w radio przypominają o włączeniu przeciwmgłowych, ale zapominają dodać, że jeśli widoczność jest poniżej 50 m
@JegoKrolewskaMosc w całej Polsce chyba alerty
  • Odpowiedz
@Krupier: To tez czasem jest tak, ze tak rzadko są takie warunki, że nieprzyzwyczajony człek potem się zapomina wyłączyć. Z dwojga złego już wolę takich, niż geniuszy co jadą tylko na dziennych (i z tyłu ich nie widać) bo im automacik nie zmienił na mijania.
  • Odpowiedz
  • 0
@Tril niby z dwojga złego taki lepszy, ale nie jak jedziesz za dziabdziakiem kilkanaście/kilkadziesiąt kilometrów bez możliwości wyprzedzenia
  • Odpowiedz