Aktywne Wpisy

malutak9913 +1465
Hej Miraski, chciałabym prosić Was o pomoc. Jestem z Wami od 17 lat, jak zakładałam konto byłam jeszcze nastolatką, teraz jestem dorosłą kobietą, której posypało się życie.
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
źródło: IMG_3110
Pobierz
Lardor +192
A ci jeszcze SCT wprowadzają xd to miasto jest coraz większym memem #krakow
źródło: temp_file5488663286296522440
Pobierz

Niby lata treningu, ale nigdy się nie zainteresował dlaczego i jak coś ćwiczy, co konkretnie dają suplementy, które w niego pakują.
Na pytanie na co wydać 100k odpowiedział, że zainwestować w nieruchomości XD.
To typ gościa co musi być prowadzony za rękę i trzeba mu wskazywać co robić. Doświadczona kobieta łatwo owinie sobie takiego wokół
@TTedbundYY: albo to Wy musicie zwalidować wasze podejście, skoro taki bogaty chad wzrostak wybrał kobietę z dzieckiem.
źródło: 40a64097a9a2a656d43031975b1220fc
Pobierz@lojawyk: no faktycznie fatalna rada xD
@TTedbundYY: z Lisą Ann. To akurat prawda xd lisa potwierdzała w wywiadach.
A Gortat osiągnął wszystko ciężką pracą. Nie przepadam zanim, ale on spędził chyba 9 lat jako starter w NBA, azaczynal trenować kosza jak miał chyba 16 lat. To wspaniałe osiągnięcie. Naprawdę, 9 lat na poziomie pierwszej piątki NBA to nie w kij dmuchał.
@TTedbundYY: przecież to mu właśnie zaproponowałeś, żeby se znalazł jakaś młoda, to myślisz że to by nie było za hajs? xD
HAAA TFUUU WAM BA RYJE
WSZYSTKIEGO NAJGORSZEGO