Wpis z mikrobloga

@TTedbundYY: jest gdzieś na YT wywiad jak płakał, że NBA daje im doradców finansowych itp. a nie uczy ich jak radzić sobie z kobietami :D:D Polecam jego wywiady w amerykanskiej tv z początków kariery. Ten chłop ma przydomek Polski Młot i nie chodziło amerykanom o sport :D Z resztą jak mozna szanować chłopa co dla fejmu zrobił sobie tatuaż ojca po czym go później usunął
  • Odpowiedz
@TTedbundYY: Sportowcy inteligencją nie grzeszą. Gość był ostatnio na kanale WK i dokładnie to pokazał.
Niby lata treningu, ale nigdy się nie zainteresował dlaczego i jak coś ćwiczy, co konkretnie dają suplementy, które w niego pakują.

Na pytanie na co wydać 100k odpowiedział, że zainwestować w nieruchomości XD.
To typ gościa co musi być prowadzony za rękę i trzeba mu wskazywać co robić. Doświadczona kobieta łatwo owinie sobie takiego wokół
  • Odpowiedz
@TTedbundYY: ja wiem, że głupio tak gadać bo gość jest milionerem i gwiazda, a ja nikim, ale mam go za wsiowego głupka, który się wybił na sporcie. Jego wypowiedzi, to typowe jałowe pier*Orlenie normika który chce się wszystkim przypodobać. Ani trochę nie dziwi mnie fakt, że zamiast prawdziwej wrażliwej kobiety która musisz prowadzić przez życie, ma jakiegoś babsztyla z kaszojadem
  • Odpowiedz
jest zwykłym beciakiem i blupilowcem nie znający zasad gry

@TTedbundYY: albo to Wy musicie zwalidować wasze podejście, skoro taki bogaty chad wzrostak wybrał kobietę z dzieckiem.
  • Odpowiedz
@TTedbundYY: Gortat jak grał w NBA to tak się naruchał, że zupełnie nie myśli takimi kategoriami jak wy. Znalazł se babkę, dogadują się pewnie nawet kochają, a ma szukać jakieś 25 letniej blachary z którą będzie mu wstyd przyjść do rodziny na święta? Proszę cię.
  • Odpowiedz
z bachledą curuś?

@TTedbundYY: z Lisą Ann. To akurat prawda xd lisa potwierdzała w wywiadach.

A Gortat osiągnął wszystko ciężką pracą. Nie przepadam zanim, ale on spędził chyba 9 lat jako starter w NBA, azaczynal trenować kosza jak miał chyba 16 lat. To wspaniałe osiągnięcie. Naprawdę, 9 lat na poziomie pierwszej piątki NBA to nie w kij dmuchał.
  • Odpowiedz