Aktywne Wpisy

mirko_anonim +17
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ehh nie napiszę niczego odkrywczego ale naprawdę mam dość w tym kraju i chodzi mi tutaj o to że prawdopodobnie nigdy nie będzie mnie stać na mieszkanie.
Jestem z patologicznej rodziny, cudem udało mi się osiągnąć w życiu wyjść na prostą. Nie będę o tym się rozdzierał ale kosztowało mnie to dużo niż przeciętną osobę na ulicy.
Dziś mam 33 lata i zarobki ponad 6k, jestem kucharzem.
Moja dziewczyna
Ehh nie napiszę niczego odkrywczego ale naprawdę mam dość w tym kraju i chodzi mi tutaj o to że prawdopodobnie nigdy nie będzie mnie stać na mieszkanie.
Jestem z patologicznej rodziny, cudem udało mi się osiągnąć w życiu wyjść na prostą. Nie będę o tym się rozdzierał ale kosztowało mnie to dużo niż przeciętną osobę na ulicy.
Dziś mam 33 lata i zarobki ponad 6k, jestem kucharzem.
Moja dziewczyna

źródło: 7d8522502a0e4c536d3fa0a9cc96356285c666279c0ba39beee66a5b7968f84a
Pobierz
smuteczek2000s +37
Dziękuję serio.
Byliście wspaniałym gronem!
Będę tęsknić, ale życie się zmienia, nowy rok... stara ja, ale w sumie już chyba wystarczy.
#atencyjnysmuteczek
Byliście wspaniałym gronem!
Będę tęsknić, ale życie się zmienia, nowy rok... stara ja, ale w sumie już chyba wystarczy.
#atencyjnysmuteczek

źródło: temp_file7088298369503819281
Pobierz
Cześć. Chciałbym prosić o "mirkoporadę". Wiem, że powinienem iść do lekarza, ale przecież nie pójdę prywatnie, dermatolog to u nas ze 2-3 miesiące czekania, a wizyta u niego może pójść negatywnie w 3 minuty.
Jakieś 12 lat temu brałem długo leki na trądzik, prawdopodobnie był to Izotek.
Młodość to był czas, kiedy trądzik wykluczył mnie z życia społecznego, chwytałem się każdego sposobu, a rodzice wydali grube pieniądze na różne specyfiki...
Izotek zdecydowanie pomógł, ale do tej pory zdarzają mi się wypryski. Czasem małe, a czasem wielkie bulwy gdzieś w okolicach usznych. Czasem 2, a czasem 5. Czasem wycisnę 1 małego, to w pobliżu zrobią się 2 inne...
Ostatnio (2 miesiące temu) dostałem zastrzyk sterydowy na ból pleców i od tego momentu mam większe problemy, z twarzą ogarnąłem ale na całych plecach też się pogorszyło...
Czy jak pójdę do dermatologa to jest szansa, że zgodzi się przypisać coś mocnego na jakiś czas, żeby "doleczyć pozostałości" czy raczej znowu będą polecane jakieś "zwykłe" leki / maście?
O badaniach wiem, wtedy co miesiąc latałem na pełne badania. Raz się lekarz przeraził wynikami, ale to się okazało, że miałem badania 3 dni po urodzinach no to tak wyszło ( ͡°
Przed przyjęciem, czy podaniem jakiegokolwiek lekarstwa (w tym suplementu, zioła, innej oddziałującej substancji), nie wystarczy przeczytać kilka razy ulotkę i przeszukać Internet. Musisz jeszcze zrozumieć i przewidzieć możliwe potencjalne skutki uboczne, które mogą być daleko gorsze od potencjalnych efektów "leczenia". Zazwyczaj w diagnostyce istnieje inne naturalne lub praktykowane od dawna rozwiązanie (manualne lub psychiczne, czytaj