Aktywne Wpisy

vieniasn +139
zakup erfajera był genialny
teraz nawet nie muszę chodzić po bułki codziennie tylko idę raz na jakiś czas kupić ich kilkanaście i zamrażam
rano wyjmuję z zamrażarki a potem wystarczy wsadzić na 5 minut w temperaturze 130°C i nówka cewka bułki powstają bez wychodzenia do sklepu no ludzie kochani
teraz nawet nie muszę chodzić po bułki codziennie tylko idę raz na jakiś czas kupić ich kilkanaście i zamrażam
rano wyjmuję z zamrażarki a potem wystarczy wsadzić na 5 minut w temperaturze 130°C i nówka cewka bułki powstają bez wychodzenia do sklepu no ludzie kochani

Niebadzsmokiem +517
We wczorajszej #debata podobało mi się podsumowanie katastru od 3 mieszkania przez #biejat, że tym co martwią się o mieszkania po babci przypominam, że babcie ma się dwie, a nie dwanaście.
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Miejskie oskarki ze światłowodem możecie usunąć konto
#przegryw
źródło: 1000049014
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@EmEff: U mnie w okolicy nadal zero światłowodu mimo słupów energetycznych. Kiedyś to był problem ale teraz już w sumie jest ten internet mobilny bez limitu i łapie po 60-100 Mbps z anteną zewnętrzną to nie ma co narzekać.
Ciekawostka: dwie wsie dalej najpierw był światłowód (2 lata temu), a dopiero potem kanalizacja (rok temu) xD
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzJa mam wykupione 260 Mb ale takie wyniki mam w weekendy i codziennie rano, chyba cos pochrzanili u dostawcy
źródło: obraz
PobierzCo rok piszą że z powodów ekonomiczno-prawnych cel nie został zrealizowany
Na szczęście faktycznie już robią światłowód. Kwestia kiedy oddadzą do użytku.