@otempora: @Vegasik69 nie śmieszne, nic a nic. Mam tak od niepamiętnych czasów. W nocy wydzielina z nosa spływa na tylną ściankę gardła i dalej przez co rano masz uczucie, że coś ci się tam przykleiło jak skórka od pomidora. Można to odcharkać ale często powoduje odruch wymiotny, a umycie zębów potęguje dodatkowo te problemy ale tylko rano ... Jak na razie nie wiadomo od czego bo ani nie pije
@kawkanorbert to chyba dotyczy otyłych chrapaczy. Kiedyś pracowałem za granicą, spało nas po 20 na dom. Tylko ci starzy i grubi tak robili, ale trzeba też przyznać że byli najsilniejsi zarówno fizycznie jak i mentalnie :)
Rozumiem brak prądu przez 1-2h , ale gdzie my żyjemy, że na 6h prądu ma nie ma być. Ludzie pracują..... Nie moga planować takich rzeczy w nocy, gdzie ludzie śpią ?
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: 1000017167
Pobierzźródło: temp_file7616925507232832558
Pobierznie śmieszne, nic a nic. Mam tak od niepamiętnych czasów. W nocy wydzielina z nosa spływa na tylną ściankę gardła i dalej przez co rano masz uczucie, że coś ci się tam przykleiło jak skórka od pomidora. Można to odcharkać ale często powoduje odruch wymiotny, a umycie zębów potęguje dodatkowo te problemy ale tylko rano ... Jak na razie nie wiadomo od czego bo ani nie pije