Aktywne Wpisy
kaszaamanna +2219
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
nie_umiem_inwestowac +435
źródło: 1000005415
Pobierz

● massdnm, clinic, moro, prosto, error, jigga wear, black zone, b3, bottle, player one, sto procent, Etylina, malita, metoda, el polako, Smith... i wiele więcej
Jeśli jest ktoś w posiadaniu -koszulek -bluz -spodnie
-szortów -smyczy do kluczy lub -pasek do spodni napisz do mnie na pv (prywatne wiadomosci) chętnie ODKUPIE. Najbardziej mnie interesuja z lat 90 w gore (nim starsze tym lepsze) ale pokaz co masz. Jak mają jakieś wady np przetarcia Lub dziury tez pokaz. Rozpatrzę każdy rozmiar i każą pare
#hiphop #polskirap #clinic #massdnm #jigga #playerone #error #moro #90s #skateboarding #skate #rap #90s #morosport #peja #tede #paktofonika #kaliber44 #polskirap #polskihiphop #etylina #smith's #malita #southpole #fubu #fishbone
źródło: temp_file4940706724027058351
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu