Wpis z mikrobloga

@zimowyporanek xD chciałam, żebyś uargumentował dlaczego twierdzisz, że będę potrzebować kasy na kolejkę, kiedy wyraźnie napisałam, że wchodzę i schodzę. Pytam się bo traktuje mirko jak forum, generalnie to miejsce służy m.in. do tego, a Twoje irytacje mówią tylko o Tobie
  • Odpowiedz
  • 1
@mlody_czyzyk23 jemu chyba chodzi o to, że kasę ze sobą powinno się zawsze jakaś mieć, na niespodziewane wydatki a niestety w zimie na Śnieżce kolejka może być takim wydatkiem, bo jeśli trafisz na piękną pogodę to wejście na Śnieżkę w zimie jest tylko 2x trudniejsze niż w lecie (zimno + chodzenie po śniegu to zawsze większy wydatek energetyczny), ale jeśli trafisz na kiepska pogodę, wiatr po 100km/h i więcej, to może
  • Odpowiedz
@universo było super! Piękna słoneczna pogoda, raczki się przydały, kasa na kolejkę nie. Wejście od kościoła wang przez Samotnie w obie strony, na szczycie trochę wiało ale ogólnie na luzie :)

@Belzebub wiem ;)
@ladzik wiatr był ale tylko do góry i na kilku fragmentach, więc udało się w miarę fajnie trafić, było lajtowo

@zimowyporanek No i się nie przydały
mlody_czyzyk23 - @universo było super! Piękna słoneczna pogoda, raczki się przydały, ...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • Odpowiedz