Wpis z mikrobloga

Jaką pizzę w #lublin byście polecili? Kiedyś zamawiałem w Majami (jak jeszcze istniało) i mi smakowało, potem przerzuciłem się na Plackarnię i było ok, ale ostatnio się popsuli i ta ich pizza to nie to samo, więc szukam czegoś w miarę dobrego. Pamiętam jeszcze Fabrykę Pizzy i tam też była bardzo dobra pizza. Ale też już nie istnieje. Chyba ich Wytwórnia pizzy zastąpiła, ale nie próbowałem i nie wiem czy trzymają poziom. No i nie szukam pizzy typowo włoskiej, a w stylu amerykańskim.
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Mi w miarę smakuje Pizza Bros, a jak chcesz tylko zapchać kichę to Maxi Pizza była jeszcze w miarę nie odklejona cenami.
  • Odpowiedz
@dr3vil raczej szukasz pizzy na niskiej jakosci produktach z makro, spróbuj takiej gdzie sa dobre składniki i jest to classica. nie masz bólu brzucha z powodu jednodniowego ciężkiego ciasta. Spróbuj: Robimypizze, masana pizza, portobello,
  • Odpowiedz
@dr3vil: la pizza, capri, planeta (bardzo szybko ogarniają ). Majami to g---o. Nie dość że na pyszne masz adres na Czechowie i pokazuje dostawę 15 minut to właściciel p------i przez telefon że zgłaszali to do pyszne i to ich wina. A prawda jest taka że ludzie zamawiają stąd żeby było szybko a jedzenie przyjeżdża po 2 godzinach
  • Odpowiedz