Aktywne Wpisy

pastibox +191
W związku z tym, że olxdata wyszła z podziemi, stała się głównym narzędziem analitycznym w Polsce XD i jest cytowana przez media głównego nurtu, postanowiłem zrobić kilka drobnych zmian aby trochę profesjonalniej to wyglądało.
W najbliższym czasie zamierzam:
- połączyć obie aplikacje w jedną : olxdata i kalkulator-kredytowy
- wystawić to po jakąś sensowną domeną (jeszcze nie zdecydowałem jaka nazwa będzie odpowiednia dla obu aplikacji - może macie jakieś pomysły)
W najbliższym czasie zamierzam:
- połączyć obie aplikacje w jedną : olxdata i kalkulator-kredytowy
- wystawić to po jakąś sensowną domeną (jeszcze nie zdecydowałem jaka nazwa będzie odpowiednia dla obu aplikacji - może macie jakieś pomysły)

Kalinke01 +99
Barbara "Miska Olejowa" Cugowska – znana w świecie F1 jako godna następczyni Aldony "Przepustnicy" Marciniak. Tak, moi drodzy. Największa rywalizacja w tym sporcie toczy się nie na torze, a w pokojach hotelowych, toi-toiach i garażach, które są zamykane pod pretekstem "poufnych prac" nad konstrukcją. To wtedy nasza kokietka zmaga się z "Przepustnicą" o tytuł największej padokowej nimfy. "Miska Olejowa" doskonale zdaje sobie sprawę, że w tegorocznej stawce F1 jest aż sześciu debiutantów,

źródło: Gutowska
Pobierz
#komputery #pcmasterrace #gownowpis #chwalesie
Jak już nie potrzebujesz 2060 to daj mi.
Nie mam 6 stów ale mam niedomagający kąkuter, ledwo chodzi.
Poratuj kierowniku.
co za czasy, 670zł za karte za wolną do FHD na niskich detalach xd
też ją bedę wymieniał,jakby mi ktoś za to dał 600zł to bym skakał z radości xd
ale ja czekam na nowe karty w styczniu.
Team Nvidia, niezmiennie od lat.
@Adam_Malysz: RTX 2060 za 6 stówek, gdy 2060 Super, 2070, RX 5700 XT czy RX 6600 są w tej samej cenie +/-? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Mamy 2024, nikt nie kupuje rzeczy ograniczając się do swojego regionu xD
@Adam_Malysz: To tak nie działa xD Ale fajnie że ci poszła i za te 500.