Wpis z mikrobloga

Polecacie jakiś ośrodek w Austrii? Chciałem kiedyś pojechać ale jednak wydaje mi się drogo w porównaniu do Włoch i Francji. Nie musi być pierwsza liga. Patrzyłem na okolice Wiednia - jest sporo tanich osrodków ale to o pchły jakies. Jeżeli macie jakieś konkretne patenty, np freepass przy wynajmie kwatery to podrzucajcie. #narty #austria
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@obibokaleksandrowski: niestety ale inflacja też dopadła Austrie. Z roku na rok jest co raz drożej. Trochę tańszy ale w ciąż dobry osrodek to Nauders i na tym samym karnecie Belpiano. Utworzyłem listę ośrodków mniej popularnych - zgodnie z rekomendacją na jednej z grup FB: Ciekawe ośrodki narciarskie Alpy · nie musisz
https://maps.app.goo.gl/kGFTQyq6xRPYHQA18?g_st=i poprzeglądać - posprawdzaj ceny, może coś akurat będzie.
  • Odpowiedz
@obibokaleksandrowski: skipass to istotna, ale nie jedyna droga rzecz na nartach. najbardziej na takim wyjezdzie zaoszczędzisz na kwaterach, bo tu ceny różnią się kosmicznie. jak cię nie boli dojazd codziennie kilka (naście) km pod wyciąg (parkingi zazwyczaj darmowe) to to robi różnicę. Jak wynajmiesz domek/mieszkanie z kuchnia i będziesz sam gotować i jeszcze na składnikach przywiezionych to także ogromna oszczędność. No i rzecz jasna odpada zakup czgolowiek w chatkach na
  • Odpowiedz