Wpis z mikrobloga

Łojciec co ma 80 lat w tym roku zrobił na rowerze 3 tys km (brakuje 53 km dorobi) ładnie ( ͠° °) aż sam jestem pod wrażeniem bo jeszcze 2 miesiące temu miał 2700 km i mówiłem że, nie dobije do 3 tys. Te 3 ty km to prawidłowo od czerwca bo wtedy jakoś dostał licznik ode mnie. Ciekawe ile zrobi w 2025 może z 5 tys ( ͠° °)
@ChlopoRobotnik2137

Zwierz33 - Łojciec co ma 80 lat w tym roku zrobił na rowerze 3 tys km (brakuje 53 km ...

źródło: temp_file1313815542916074979

Pobierz
Zwierz33 - Łojciec co ma 80 lat w tym roku zrobił na rowerze 3 tys km (brakuje 53 km ...
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 6
@Emble: Jakiś góral stary z 90-ątego na shimano SIS i hamulce v-brake ()
Jedynie hamulce podregulowałem mu, linki, przerzutkę wyregulowałem, napęd czyszczę i łańcuchy zmieniam ciągle KMC i blat z przodu zwykły jednotarczowy a suport na kwadrat... Jedynie tylną przerzutkę ma a dźwigienka do zmiany przerzutek starego typu ślimakowa. Także zrobiłem mu 1x9 napęd a koła 26' opony turystyczne ( ͡º ͜
  • Odpowiedz
  • 1
@Emble: Wcześniej miał tylko to co pisałem ale w tym roku po wakacjach dostał od jednej babki co śmiga na różne rowerowe imprezki strój kolarski XD a od innej osoby kask nowy XD Ja mu oksy dałem dla jaj :D
bo latem jak organizowali maratony rowerowe to równolegle były wycieczki integracyjne pt. rajd rowerowy XD i raz jak otwierali ścieżkę rowerową to prezydent miasta powiatowego go wywołał bo najstarszy uczestnik,
  • Odpowiedz
  • 2
@Emble: Jak tak na niego patrzę to gdyby miał z 30-40 lat teraz zamiast tych 80 lat i jakiegoś gravela to jednorazowo waliłby z 150-300 km na bank ( )
  • Odpowiedz
  • 2
@jmtbcw: No ja jestem pełen podziwu i też dumny z tego wynik. Przez ostatni rok dwa (bo ojciec jeździ dłużej tylko licznika nie miał wcześniej) zaraził taką jedną babkę ok. 40-stki i śmiga rowerem, ciotkę co ma 65 lat i też nawet dystanse robi, jej sąsiad to zobaczył i też i chyba ponad 15 starszych osób zaczęło śmigać. Większość niedużo ale jeden z dziadków będący na emeryturze ale młodszych od
  • Odpowiedz
  • 0
@majkel34:

mam nadzieję że do stravy wysyła

Nie bo on ma tel klikalny konkretnie samsung Solid b2710 i to mu wystarczy. Jego staty zgrywam na starego xiaomi redmi 9 pro bo mam nowszego a starego używam też do trenażera elite modelu zapomniałem ale sterujesz przez bluta trenażerem ¯\(ツ)/¯

Jemu nie wolno innych telefonów bo każdy rozwala i starego podobnego do solida też rozwalił ale ten odziwo już długo ma (
Zwierz33 - @majkel34: 
mam nadzieję że do stravy wysyła 
Nie bo on ma tel klikalny ko...
  • Odpowiedz
  • 0
@majkel34: Uzupełniając powyższe, generalnie mieszkam na wsi a łojciec to majsterkowicz i cały dzień coś robi stąd nie może mieć zwykłego tel ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz