Aktywne Wpisy

ketiow +115
Nigdy więcej nic nie wystawiam przez przesyłkę olx XD Sprzedałem maca studio wszystko wylogowane i usunięte gotowe do sprzedaży. Chłop kupuje i po odebraniu zaczyna mi wciskać farmazony, że paragonu nie ma ale hitem jest, że uważa, że nie da się kliknąć dalej przy aktywacji i ma cegłę. Jak myślicie będzie próba wyłudzenia z pomocą supportu olx? Jak dobrze, że nagrałem pakowanie i resetowanie gdzie widać, że wszystko działa…. #olx
źródło: IMG_3065
Pobierz
luke-mat +116
Żydów nie lubili od średniowiecza. Nie lubili ich papieże. Nie lubili ich Osmanowie. Nie lubili ich królowie. W Polsce też ich nie lubili, ale jakiś średniowieczny lewak ich zaprosił. Później nie lubili ich Niemcy. Nie lubili ich też Rosjanie. Teraz nie lubią ich Persowie i Arabowie.
Co jest nie tak z tą nacją, że przez setki lat nikt ich nie lubi do tego stopnia, że starali się ich nawet wyeliminować.
#takaprawda
Co jest nie tak z tą nacją, że przez setki lat nikt ich nie lubi do tego stopnia, że starali się ich nawet wyeliminować.
#takaprawda

@ChlopoRobotnik2137
źródło: temp_file1313815542916074979
PobierzJedynie hamulce podregulowałem mu, linki, przerzutkę wyregulowałem, napęd czyszczę i łańcuchy zmieniam ciągle KMC i blat z przodu zwykły jednotarczowy a suport na kwadrat... Jedynie tylną przerzutkę ma a dźwigienka do zmiany przerzutek starego typu ślimakowa. Także zrobiłem mu 1x9 napęd a koła 26' opony turystyczne ( ͡º ͜
bo latem jak organizowali maratony rowerowe to równolegle były wycieczki integracyjne pt. rajd rowerowy XD i raz jak otwierali ścieżkę rowerową to prezydent miasta powiatowego go wywołał bo najstarszy uczestnik,
Nie bo on ma tel klikalny konkretnie samsung Solid b2710 i to mu wystarczy. Jego staty zgrywam na starego xiaomi redmi 9 pro bo mam nowszego a starego używam też do trenażera elite modelu zapomniałem ale sterujesz przez bluta trenażerem ¯\(ツ)/¯
Jemu nie wolno innych telefonów bo każdy rozwala i starego podobnego do solida też rozwalił ale ten odziwo już długo ma (