Wpis z mikrobloga

Hej,
z ogromny opóźnieniem (z mojej winy) chciałbym pokazać pakę, którą otrzymałem i podziękować jej twórcy ;)
Niestety oprócz imienia, nie ujawnił się tu na wykopie, ale mam nadzieję że jakoś zobaczy ten wpis! :)

Mimo, że mój Mikołaj bał się, że nie trafił w moje zainteresowania z samym LEGO, to jednak trafił w 10-tkę.
Przez kilka lat działałem w Polskim Towarzystwie Miłośników Astronomii, więc ten zestaw LEGO Technic oceniam jako naprawdę w punkt! :)
Zacząłem go ledwo co układać, bo niestety czy w święta, czy nie w święta z czasem u mnie dramat, ale zapowiada się bardzo ciekawie i prawdopodobnie będę go składał z synami ze 2-3 tygodnie ze względu na to, że będę miał na to z 10 minut dziennie :P Natomiast na pewno dzięki niemu będę mógł nieco bardziej obrazowo wytłumaczyć dzieciakom jak to jest z Ziemią, Księżycem i Słońcem ;D porami roku itd. itp. Mistrzostwo świata! :)

Niesamowite jest to, że mój Mikołaj miał w tym roku pomocnika, który dołożył mu dla mnie jeszcze taki zestaw gum oporowych do ćwiczeń. Kolego Mikołaja - bardzo Ci dziękuję! To kolejny strzał w dziesiątkę! :)

I te wszystkie inne cudowne dodatki - woski od narzeczonej, puzzle, słodycze :D No moim zdaniem każdy element jest totalnie w punkt! Co po kolei opisałem Mikołajowi w prywatnej wiadomości :)

Życzę każdemu takiego zaangażowania - tylu osób w jedną paczkę - i takiego Mikołaja w tej wspaniałej zabawie :)
DZIĘKUJĘ!!!

#wykopaka #pokapake
kollataja123 - Hej,
z ogromny opóźnieniem (z mojej winy) chciałbym pokazać pakę, któr...

źródło: IMG20241216184751 kopia

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kollataja123: Składanie LEGO z synami brzmi jak dobra zabawa, a nie obowiązek do wypełnienia. Trzeba doceniać i pielęgnować takie proste rozrywki, bo to w nich zawarty jest sens istnienia
  • Odpowiedz