Wpis z mikrobloga

@sokol_millennium: Ejj ejj ejj , Ty nie śmieszkuj z niego - żebrak powiedział że bierze się do roboty w końcu i ma nowy "pomysł" na swoje nędzne życie !! - UWAGA SpoJJlerr: Na początek potrzebuje 30k PLN na kurs pilotażu - później kupuje Samolot Cessne i przerabia na cUUUpmera i lata po świecie - Noo KUR*** HIT jak ten koleś jest odklejony ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@blackdragon88: Fajnie mieć marzenia, lecz najpierw trzeba ustabilizować życie, aby je spełnić. Yan and Zwrocik, chcą zrobić skok życia zamiast iść pomału do przodu. Ja osobiście źle bym się czuł nie mając poduszki finansowej, a chłopcy wyjeżdżają bez kasy na wakacje ;) zamiast przycisnąć rok i coś odłożyć. Dla nich najlepszą opcję byłoby chwycenie się takiej roboty, aby mieć jeszcze kontent, bo już mają jakąś widownię, ale jak ktoś ma
  • Odpowiedz
@swinkapl: Ludzie wbijajcie donejty dla Łukasza na pohybel proretariatowi .Niech im serce krwawi ale nie na tyle aby mogli nadal pracować.Dużo musi ciężko pracować aby niewielu mogło śmiać im się w twarz 👍🤪
  • Odpowiedz
@sokol_millennium: Normalna praca🤔czyli poniewieranie przez przełożonych,wyścig szczurów za każdym groszem,zawiść między pracownikami,nadgodziny i praca w weekendy aby starczyło na życie i kredyty,perespektywa bez zmian do końca życia itd.Jeśli tak definiujesz normalną pracę to ja określę ciebie jako normalnego niewolnika.Jedno co jest pocieszające to fakt że 90%ludzi tak myśli i żyje.To bardzo dobry trend.Co by było gdyby większość myślało tak jak ja?Kto by tyrał na takich ludzi jak ja?Jest jedno czeg
  • Odpowiedz