Aktywne Wpisy

ocobiega +31
Mam nadzieję, że moja córka nie będzie ładną Juleczką, bo nie sądzę, aby fakt że jestem ojcem był silniejszy niż fakt że jestem mężczyzną.
#dupeczkizprzypadku #s--s #tinder #zwiazki #rodzina
#dupeczkizprzypadku #s--s #tinder #zwiazki #rodzina

źródło: d2e8f9dd870710bcc16482f79f74149b252a9aca566a0fb44eae0a0120ef28a0
Pobierz
Noct +56
Mirki, uważajcie na #k--------------i, zmienił się skład. Nie wiem dokładnie kiedy, ale teraz zajeżdża taką sztuczną czekoladą, jeśli kojarzycie kiedyś figurki mikołajów były z czegoś podobnego. Przypomina taką "starą sztuczną czekoladę" i naprawdę się zawiodłem już samym zapachem po otwarciu opakowania.
Oczywiście to już nie są Wafelki z kremem kakaowym w czekoladzie, tylko Wafelki kakaowe zdobione czekoladą mleczną.
W składzie zmniejszyła się ilość miazgi kakaowej i zwiększyła tłuszczu palmowego. Podejrzewam, że obecnie
Oczywiście to już nie są Wafelki z kremem kakaowym w czekoladzie, tylko Wafelki kakaowe zdobione czekoladą mleczną.
W składzie zmniejszyła się ilość miazgi kakaowej i zwiększyła tłuszczu palmowego. Podejrzewam, że obecnie

źródło: obraz
Pobierz
Te pociagi z Lego to jest kupa frajdy i zabawy. Nawet nie spodziewalem sie, ze to jest takie fajne. I WANT MOREEEE!
źródło: 1000010291
Pobierzźródło: pociagi
PobierzTe oldschoole z PF kupowales na biezaco czy juz po wycofaniu?
Tu na zdjęciu nie ma jeszcze wszystkich bo jest już 60052 oraz najnowszy towarowy ;)
Ja zawsze sie boje kupowac uzywki. Twoje w dobrym stanie sa? Bierzesz kompletne zestawy z torami i wszystkim innym czy tylko lokomotywy i wagony?
Zawsze staram się szukać w dobrym stanie, bo wymiana części na lepsze jest zwykle męcząca. Zwykle biorę komplet bo zbieram zestawy, ale akurat ten pociąg z HP tutaj jest bez peronu i figurek. Ładnie za to wygląda na wystawie.
W przypadku zestawów wycofanych nie ma sensu brać nowych/zapakowanych bo kosztują krocie. Używane często są w dobrych cenach.
Przy zakupie używek sprawdzam,
Jeszcze takie pytania techniczne, bo siedzisz w tym dlugo z tego co widze
Co do podnoszenia lokomotywy - pierwszy raz o tym słyszę, ale może mieć to sens. U nas często bawimy się nimi z dziećmi i nie zauważyłem problemów. Inna sprawa, że pociągi to mają jeździć a nie wyglądać :)
Co do ilości wagonów - zależy. Bo jeśli wagony mają
Ostatnio widzialem jakas recenzje pociagu i gostek mowil, zeby lepiej podnosic lokomotywe bo wlasnie mozna uszkodzic silnik jezdzac recznie ale mysle sobie, ze zapytam kogos doswiadczonego jeszcze.
A jakich baterii/akumulatorkow uzywasz? Bo zwykle weglowo-cynkowe to 3 - 4 godziny zabawy i juz ledwo jezdzi. Wpasnie jade po kolejny komplet. Akumulatory 1.2 V uzywam w Technicach z
Z baterii uzywam zwykle baterii Varty, sa tanie i znosne w tej cenie ale na pewno mozna znalezc lepsze. Ja juz sie w sumie do nich przyzwyczailem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jesli chodzi o most to dobrze trafiles bo wlasnie zaczalem budowe mostu, ktory spowoduje, ze pociagi beda mogly wjezdzac z podlogi po dwoch schodkach.
Ja wlasnie kupilem alkaliczne z domedio i od razu szybciej jezdzi. 15 zl za 8pak. Ale teraz sklaniam sie, zeby zainwestowac w akumulatorki tylko te 1.5V sa obrzydliwie drogie.
Recka to byla retro pociagu 9V z lat 90