Aktywne Wpisy

bArrek +140
Do j-----j pracy jutro

karolina-oska +45
#rolnikszukazony
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta

Chcę wykonać aktualizację w moim Samsungu 23+, ale zawiera ona także różnorodne funkcje AI. Nie jestem do nich przekonany w związku z obawami o naruszenie prywatności (tego jak wyglądam, jaki mam głos, co robię i jak mówię i inne) i tego, że maszyna ma się uczyć na mnie i może to wykorzystać to w różnych celach, niekoniecznie pożytecznych itd.
Jakie jest Wasze zdanie co do takich nowinek w smartfonach?
#ai #smartfon #samsung #technologia #pytanie
https://us.community.samsung.com/t5/Galaxy-S24/Can-the-AI-be-turned-off/td-p/2785235