Taka prawda że nawet jak idziesz do jakiejś gównopracy najniższego szczebla jak magazyn czy budowa to musisz być dynamiczny bo inaczej dynamiczne Sebastiany z patologii cię zniszczą psychicznie i zostracyzują
@ViniciusZunior: na magazynie masz robotę do zrobienia i jak nie jesteś dynamiczny to cię wypierdzielą z roboty najpierw. Na budowie sam robię i wszystko zależy od firm, nikt cię nie zniszczy psychicznie, ale cię wypierdzieli z roboty za stanie i przyglądanie się. Robota potrafi być lekka, ale masz ją zrobić szybko i sprawnie. Gównopraca najniższego szczebla na budowie, a mam mieszkanie co prawda w kredycie, ale swoje i nowe auto
@Qullion: Dobry interes zrobiłeś, dzisiaj tyle może kosztować co najwyżej mała kawalerka w polsce powiatowej.
Ja przespałem ten okres, gdy można było tanio mieszkania kupić i jeśli się uda, to będę miał maksymalnie małą kawalerke xD A może nawet i nie, jeśli by rząd sypnął wkrótce jakimiś programami pomocowymi
@Xvenowski: kawalerka? przecież mieszkanie koło mnie w powiatowym kosztuje 300k zł za 50m2. O jakiej kawalerce mówisz. Mam 25km do wojewódzkiego.
Interes zrobiłem całkiem niezły, ale wartość na obecną chwilę tego mieszkania to 250k zł, po remoncie na wysoki standard ze 300k by było. Oferta przez pośrednika i decyzja na już. Mieszkanie jako takie, dzieci podrosną to się kupi 85m2, ale to już 400k zł.
#przegryw #pracbaza #bezrobocie #praca #patologiazewsi #patologiazmiasta
Gównopraca najniższego szczebla na budowie, a mam mieszkanie co prawda w kredycie, ale swoje i nowe auto
@Qullion: Ile tego kredytu brałeś i ile m2?
Ja przespałem ten okres, gdy można było tanio mieszkania kupić i jeśli się uda, to będę miał maksymalnie małą kawalerke xD
A może nawet i nie, jeśli by rząd sypnął wkrótce jakimiś programami pomocowymi
Interes zrobiłem całkiem niezły, ale wartość na obecną chwilę tego mieszkania to 250k zł, po remoncie na wysoki standard ze 300k by było. Oferta przez pośrednika i decyzja na już. Mieszkanie jako takie, dzieci podrosną to się kupi 85m2, ale to już 400k zł.