Wpis z mikrobloga

Mireczek się zatruł grzybami i za namową wykopków pojechał na sor. Psychole od wyszukiwania wszędzie ruskich trolli powinni się za to udać na sor, ale psychiatryczny. Tylko oni zwrócili uwagę, że to ukrainka lepiła pierogi i tylko to ich w całym wpisie uderzyło, nie zdrowie człowieka. Przecież tylko dlatego wpis szedł w gorące, że ukrainka lepiła pierogi nie ważne, że najbardziej plusowane komentarze były o sorze i zatruciu, bo normalny człowiek ma w dupie kto lepił pierogi, skupia się na udzieleniu rad żeby jakoś pomóc.

Stąd ja też bym wam chłopaki radziła poszukać dla siebie pomocy, bo jesteście tak uciążliwi, że chłop miał dość i usunął wpis, a wielu z nas było ciekawych co z nim.

Dla wszystkich wtajemniczonych pytałam chłopa na priv jak się ma. Mówił, że był u lekarza i okazało się, że zatrucie nie jest poważne. Także uważajcie na siebie i nie jedzcie grzybów z nie sprawdzonych źródeł.

#swieta #chorobypsychiczne #truestory #grzyby #przemyslenia
WielkiNos - Mireczek się zatruł grzybami i za namową wykopków pojechał na sor. Psycho...

źródło: temp_file9050293150313904306

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Basiura89 nie wiem, ale jak to lekkie zatrucie to dużo wskazuje, że to był jakiś grzyb z gabeczką od spodu, więc może był podobny do jakiegoś podgrzybka czy coś.
  • Odpowiedz
lekkie zatrucie to dużo wskazuje, że to był jakiś grzyb z gabeczką od spodu

@WielkiNos: właśnie te z gąbeczką nie są trujące a te z blaszkami to zależy
  • Odpowiedz
@WielkiNos @Krupier Przeciez Ukrofile sa glupsi niz pies, a jest to juz jakis wyczyn.
Nie ma to jak wyzywac kogos na forum, bo ola boga powiedzial cos zlego o jakiejs Ukraince xD
Albo moze to jacys autystycy. Uslyszeli ze sa slugami Pana Ukrainca, wiec waruja.
  • Odpowiedz