Aktywne Wpisy

janek_m +14
Nie wiem, czy to tylko moja głowa, czy faktycznie świat oszalał, ale odnoszę wrażenie, że nagle picie alkoholu stało się... passé. Nie mówię o patologicznym chlaniu na umór – to wiadomo, że słabe. Ale teraz nawet lampka wina do kolacji to dla niektórych powód do moralnej krucjaty.
I wiecie co? Śmieszy mnie to. Bo wygląda to trochę jak nowe religie. Ludzie, którzy jeszcze parę lat temu robili „kreskę” na imprezie i wciągali wszystko
I wiecie co? Śmieszy mnie to. Bo wygląda to trochę jak nowe religie. Ludzie, którzy jeszcze parę lat temu robili „kreskę” na imprezie i wciągali wszystko

BobrowieckiHuop +46
Stąd ja też bym wam chłopaki radziła poszukać dla siebie pomocy, bo jesteście tak uciążliwi, że chłop miał dość i usunął wpis, a wielu z nas było ciekawych co z nim.
Dla wszystkich wtajemniczonych pytałam chłopa na priv jak się ma. Mówił, że był u lekarza i okazało się, że zatrucie nie jest poważne. Także uważajcie na siebie i nie jedzcie grzybów z nie sprawdzonych źródeł.
#swieta #chorobypsychiczne #truestory #grzyby #przemyslenia
źródło: temp_file9050293150313904306
Pobierz@WielkiNos: właśnie te z gąbeczką nie są trujące a te z blaszkami to zależy
Zdecydowanie.
źródło: 1000030878
PobierzNie ma to jak wyzywac kogos na forum, bo ola boga powiedzial cos zlego o jakiejs Ukraince xD
Albo moze to jacys autystycy. Uslyszeli ze sa slugami Pana Ukrainca, wiec waruja.