Aktywne Wpisy

wykop +23
Nowe aplikacje Wykopu już na horyzoncie! 🚀 💙
Od dłuższego czasu pracujemy nad nowymi wersjami aplikacji dla Androida i iOS-a. Chcemy, żeby korzystanie z Wykopu było przyjemniejsze - szybsze, wygodniejsze i po prostu bardziej „Wasze”.
Dziś robimy kolejny krok - ruszamy z testami nowych aplikacji, a Was zapraszamy do udziału w nich. Wasze opinie pomogą nam dopracować Wykop tak, by korzystanie z niego na co dzień było jeszcze wygodniejsze, zanim oficjalna wersja trafi
Od dłuższego czasu pracujemy nad nowymi wersjami aplikacji dla Androida i iOS-a. Chcemy, żeby korzystanie z Wykopu było przyjemniejsze - szybsze, wygodniejsze i po prostu bardziej „Wasze”.
Dziś robimy kolejny krok - ruszamy z testami nowych aplikacji, a Was zapraszamy do udziału w nich. Wasze opinie pomogą nam dopracować Wykop tak, by korzystanie z niego na co dzień było jeszcze wygodniejsze, zanim oficjalna wersja trafi

Thiocomaster +37

23 grudnia o 11:11 osobnik o nicku @Weezee zrobił taki oto wpis #rozdajo na 500 zł.
Pamiętacie? No więc wpis został szybciutko usunięty, 85 obserwujących dodanych do 3-dniowego wówczas konta zielonki.
Wpis został oczywiście w Archiwum Wykop X:
https://wykopx.pl/wpis/79479215/czy-w-swiatecznym-klimacie
Panie zielonka, gdzie te vouchery na książki? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Oto pełna treść konkursu #oszukujo #afera
I przy okazji pozwolę sobie zawołać osoby, które wzięły udział i zaobserwowały oszukującą zielonkę
---
Czy w świątecznym klimacie może być coś lepszego niż obdarowanie upominkiem drugiej osoby? Myślę, że znalazłoby się mnóstwo alternatyw, ale ja idę właśnie w tym kierunku i z tego powodu robię świąteczne #rozdajo! (。◕‿‿◕。)
Wiem, że mój zielony kolor nicka nie wzbudzi dużego zaufania, ale każdy kiedyś zaczynał, prawda? Zarejestrowałem się po tym jak napatrzyłem się na #pokapake z nadzieją, że wezmę udział w przyszłej edycji i nawet mój pierwszy wpis dostał się do gorących od razu, więc poczułem bakcyla do większej aktywności tutaj.
• • • • • • • • • • • • • • • •
Przechodząc do konkretów, mały regulamin ↴
Jeżeli chcesz wziąć udział w losowaniu to wystarczy, że zostawisz plusa pod tym wpisem i... będziesz cierpliwie czekać na wyniki. (ʘ‿ʘ) [losowanie odbędzie się dzięki stronie mirko.pro/mirko-loteria]
Ale, ale, ALE!!! Dla osób, które ZAOBSERWUJĄ MÓJ PROFIL odbędzie się OSOBNE LOSOWANIE, całkowicie niezależne od pierwszego.
Nieźle, co? [losowanie odbędzie się za pomocą AI, ponieważ żadna ze stron do losowania nie uwzględnia obserwujących]
• • • • • • • • • • • • • • • •
W obu losowaniach nagrodą są #ksiazki do kwoty 250PLN - osoba, która wygra, wybierze sobie zamówienie z dowolnej księgarni, które w pełni opłacę.
Więc do zgarnięcia jest 2x250PLN w książkach! (。◕‿‿◕。)
Losowanie odbędzie się 25.12.2024 o godz. 15⁰⁰, zapraszam do plusowania, komentowania i obserwowania mojego profilu!
( ͡º ͜ʖ͡º)
(dodatkowe tagi: #zadarmo #czytajzwykopem #swieta #prezent)
---
Osoby obserwujące pana Weezee:
@bloodykisses, @konkursik, @gownozer, @robolol, @Lukkoz, @Anetka_z_biura, @alaskan_pipeline, @CzlowiekMagnetowid, @Szczesliwy_chlopiec_z_GULAGU, @Onan_barbarzynca1, @wysuszony_szkielet_kostny_czlowieka, @szynall, @Paputka, @aigorkuglarz, @Halski-patrol, @Piesel-9, @LuGo_, @cziko, @Rosinante, @Catmmando, @mobutu2, @elukubracja_depresji, @dsliwa2, @J-23cm, @kureci_paratko, @czkawka0, @uriel_ck, @perdidit_sensum, @Guardis, @hKropp, @1X6D, @Tucano95, @lemo220, @mirekzlasu, @RazorOfOccam666, @skitty, @Lewitujaca_Lewatywa, @MetalowyBieg, @ApoIIo, @qwertyxxx, @xer2--her, @Lvshee, @SzamanZ, @Zielarz50, @ramek, @JezusySandala, @ig3r, @DonGebels, @Annonnim, @Mithroo, @gralusek, @Pan_Terror, @NihiIist, @Boris_Spasski, @mDeo, @konrad-durlak, @Rademedes, @mohiccan, @natalia__, @Janesaddiction, @Pstragus, @Feimers, @rys93, @przypadkowy-przypadek, @Tagnk, @SoneaSonea, @Wloczykij2, @shael, @ZaczynajacySieNaLitereX, @agrowczas, @OperatorCyfrowegoPolaKomutacyjnego, @zapomnialamlogin, @Kazikovv, @Rurururkowiec, @Nie_ze_mna_te_numery, @PoIand, @Lookazz, @MisterSiara, @dyz163, @Wuuuwuuu, @kupczyk, @wozniaku, @manganian1990, @fakebr0, @SocialM_Center
Wystarczy, że dasz tutaj plusika, napiszesz kreatywny komentarz i zaobserwujesz mój profil i dnia 19 października będzie