Może i Olden Era będzie zasysać graficznie i estetycznie np. Loch jest tak okropny i mija się z oryginalną koncepcją a właściwie trzema koncepcjami: - H1-H2 zamek czarnoksiężnika z bagien i dziwacznych stworów - H3 zamek podziemnych wyrzutków zmienił się głównie teren z bagien na podziemie zarządzane przez oligarchów yyy suzerenów - H4 azyl dla czarnoksiężników, piratów i obślizgłych stworów powracany do bagien z H1-H2 - H5-7 mroczne elfy pogrążane w schizofreni i melancholii wyrzutki - H8 cukierkowy zamek przeciwieństwo estetyczne z poprzednich części strasznie nie podoba mi się grafika złych frakcji i wpierdzielanie ledów.
Obstawiam że sporo graczy kupi grę, pogra, stwierdzi że pomimo grafiki gra jest ok, znudzi się i wróci do innych gier. Nie jest najgorzej główne narzekania nie dotyczą mechanik czy nawiązań do trójki a tego jak wyglądają ekrany miast a grafika zbyt mobilkowa - małe miasta, małe jednostki, itd. Z drugiej strony to nie jest ósma część a spin-off....
Wiele będzie można zrzucić ale imię chada Romero pozostanie nieskalane na budować pomniki raz dwa !
@Skorvez_957_: słysząc o nowej części herosów nie spodziewałem się niczego dobrego. parę dni temu to się zmieniło i spodziewam się dobrej muzyki. na samą rozgrywkę nie liczę, bo po trójce i tak już lepiej nie będzie, zresztą ostatnimi czasy i tak mi się nie chce w nic grać. jednak jak muzykę będzie robił romero i do tego nagrywać będzie orkiestra, a nie będzie wszystko z syntezatora, to niech tę grę
- H1-H2 zamek czarnoksiężnika z bagien i dziwacznych stworów
- H3 zamek podziemnych wyrzutków zmienił się głównie teren z bagien na podziemie zarządzane przez oligarchów yyy suzerenów
- H4 azyl dla czarnoksiężników, piratów i obślizgłych stworów powracany do bagien z H1-H2
- H5-7 mroczne elfy pogrążane w schizofreni i melancholii wyrzutki
- H8 cukierkowy zamek przeciwieństwo estetyczne z poprzednich części strasznie nie podoba mi się grafika złych frakcji i wpierdzielanie ledów.
Obstawiam że sporo graczy kupi grę, pogra, stwierdzi że pomimo grafiki gra jest ok, znudzi się i wróci do innych gier. Nie jest najgorzej główne narzekania nie dotyczą mechanik czy nawiązań do trójki a tego jak wyglądają ekrany miast a grafika zbyt mobilkowa - małe miasta, małe jednostki, itd. Z drugiej strony to nie jest ósma część a spin-off....
Wiele będzie można zrzucić ale imię chada Romero pozostanie nieskalane na budować pomniki raz dwa !
#heroes3 #homm3 #homm
jednak jak muzykę będzie robił romero i do tego nagrywać będzie orkiestra, a nie będzie wszystko z syntezatora, to niech tę grę