Aktywne Wpisy

lokomotyva +3
Jakie płyty są 10/10 od startu do końca? Bez podziału na gatunki.
Tylko nie dawajcie Pink Floyd. Kupiłem tą płytę co jest na każdej liście top 100. Nigdy tak niezręcznie się nie czułem jak jechałem autem w trasie ze swoją kobietą słuchając tego gówna.
Tam są jakieś skity gdzie ktoś j---e centralnie kijem o pralkę. I tak z 5 minut.
Potem piosenka i znowu jakieś p------e dźwięki przez 5 minut.
Tylko nie dawajcie Pink Floyd. Kupiłem tą płytę co jest na każdej liście top 100. Nigdy tak niezręcznie się nie czułem jak jechałem autem w trasie ze swoją kobietą słuchając tego gówna.
Tam są jakieś skity gdzie ktoś j---e centralnie kijem o pralkę. I tak z 5 minut.
Potem piosenka i znowu jakieś p------e dźwięki przez 5 minut.

Soothsayer +66
kiedyś może i mieliśmy mało pieniędzy i starczało od pierwszego do pierwszego, ale człowiek wydawał mądrze, na jedzenie, a na lepsze jedzenie od święta, a jak tylko ludzie więcej pieniędzy mają to na co wydają cebuliony? na kurła pieski coraz droższe, na fryzerów dla tych psów (XD), na co chwilę nowe telefny które są takie same, ale mają coraz lepszy i droższy marketing, na jakieś kryptowaluty, na powiększanie ust i penisa i
Siema, chce zakupić laptopa Macbook Air, jednak nie jestem pewny co do jego ewentualnego zwrotu w terminie 14 dni.
Planuje zakup raczej przez media expert/ rtv euro agd, tylko, że w media expert, cytuję "Sprawdź jakie produkty nie podlegają zwrotowi i wymianie: wszystkie produkty Apple;"
Po 1- czy jest to wgl. zgodne z prawem? (przepis dot. umowy zawartej na odległość)
Po 2- czy jest jakis sklep, gdzie bede mógł oddać ewentualnie takiego laptopa, jak mi nie podpasuje? Czy ZAWSZE musi byc to produkt oryginalnie zapakowany?
Czytajac m.in. wykop, kilka osób zwracało swojego laptopa, więc najwidoczniej są takie sklepy?
#zakupy #prawo #zakup #rtv #mediaexpert #zwrot #gwarancja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta